MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ και το ΟΝΕΙΡΟ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ και το ΟΝΕΙΡΟ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

Από Εθνική σε Εθνική υπάρχει διαφορά. Ετσι όπως τα κατάφερε η... ποδοσφαιρική Εθνική, δεν έχουμε να περιμένουμε πολλά πράγματα στην αναμέτρηση με τη Φινλανδία. Το τρένο για την τελική φάση του Euro 2016 φεύγει χωρίς την ελληνική ομάδα και ο Κώστας Τσάνας επιστρατεύτηκε σε ρόλο υπηρεσιακού, για να «σώσει ό,τι σώζεται».

Αντίθετα, η Εθνική του Μπάσκετ ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την προσδοκία να επιστρέψει με μία διάκριση. Πρώτη αντίπαλος για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη η ΠΓΔΜ.

Επιστροφή στα του ποδοσφαίρου, όπου τα προκριματικά του EURO συνεχίζονται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν τα ματς Γερμανία – Πολωνία και Ρωσία – Σουηδία. Με τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν διακοπεί, τα φώτα πέφτουν στις μικρές κατηγορίες, εκεί όπου η Β' Ιταλίας βρίσκεται στη... σέντρα.

Επίσης, σε πλήρη δράση βρίσκονται οι λίγκες στη Νότια Αμερική, όπου τα μεγάλα ματς σε Αργεντινή και Βραζιλία, Μπόκα Τζούνιορς – Σαν Λορέντζο και Φλουμινένσε – Φλαμένγκο, συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη νέα στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ