MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΝΤΕΡΜΠΙ για... ρωμαλέους

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΝΤΕΡΜΠΙ για... ρωμαλέους

Διαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso», κάθε Τρίτη και Παρασκευή:Λίγο πριν μία ακόμα διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, τα ντέρμπι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλέβουν την παράσταση.

Στην Ιταλία, δεσπόζει η «μάχη» της πρωτεύουσας μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο, στην κοινή τους έδρα, το «Ολίμπικο». Στη Γερμανία, τα βλέμματα στρέφονται στη σύγκρουση της κοιλάδας του Ρουρ, ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Σάλκε. Δυνατές «κόντρες» και στη Γαλλία, όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Νις και η Λυών τη Σεντ Ετιέν. Στην Αγγλία, η Αρσεναλ φιλοξενεί την Τότεναμ, στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, ενώ στην Ισπανία, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλουν να έχουν απώλειες, μία αγωνιστική πριν το clasico.

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν τη Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νόου», ενώ οι Μαδριλένοι έχουν μπροστά τους επικίνδυνη έξοδο στην Ανδαλουσία, όπου τους περιμένει η Σεβίλλη. Οσο για την ελληνική Σούπερ Λίγκα, το πιο ενδιαφέρον ματς διεξάγεται στο Περιστέρι, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Ο Τραϊανός Δέλλας κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων, την ώρα που οι «πράσινοι» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου, έχοντας το μυαλό τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ