MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Κουπόνι να το πιεις σε... ΚΟΥΠΑ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Κουπόνι να το πιεις σε... ΚΟΥΠΑ

Στο κουπόνι του «Πάµε Στοίχηµα» κυριαρχούν οι αγώνες για τα εγχώρια Κύπελλα, είτε πρόκειται για Κύπελλο αυτό καθ' αυτό είτε για διοργανώσεις όπως το Λιγκ Καπ. Εξαιρούνται Ιταλία, Τουρκία και Βέλγιο, όπου τα πρωταθλήµατα συνεχίζονται µε εµβόλιµες αγωνιστικές.

Σε τέτοια παιχνίδια κρύβονται συχνά.... παγίδες για τα φαβορί, ειδικά όταν κάποιοι προπονητές αποφασίζουν να δώσουν «ανάσες» σε βασικούς παίκτες. Αυτό ισχύει και για τις ελληνικές οµάδες, που ρίχνονται στη µάχη του Κυπέλλου.

Ο κάτοχος του τροπαίου Ολυµπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά και αναµένεται ροτέισον, ενώ το ίδιο θα συµβεί λογικά και στον ΠΑΟΚ, που έδωσε δύσκολα παιχνίδια µέσα σε µικρό χρονικό διάστηµα και φιλοξενεί τον Πανθρακικό. Το πιο «δυνατό» µατς διεξάγεται στην Ξάνθη, όπου η τοπική οµάδα αντιµετωπίζει την ΑΕΚ, ενώ ο... πληγωµένος από την ήττα στην Τούµπα Παναθηναϊκός συναντά τον Λεβαδειακό.

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Κουπόνι να το πιεις σε... ΚΟΥΠΑ

Στην Αγγλία, όπου η δράση συνεχίζεται µε Λιγκ Καπ, η Αστον Βίλα απέλυσε τον Τιµ Σέργουντ, ενώ υπό πίεση βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαζουν οι αγώνες Βόλφσµπουργκ - Μπάγερν και Σάλκε - Γκλάντµπαχ, στο Κύπελλο Γερµανίας.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ