MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Κούπα και εξιλέωση

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Κούπα και εξιλέωση

Διαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso»:

Οι τελικοί Κυπέλλου συνεχίζονται και μπορεί εκείνοι σε Βουλγαρία και Σλοβενία να μη θεωρούνται «εμπορικοί», δεν ισχύει όμως το ίδιο και στην Τουρκία. Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε «έφαγαν τη σκόνη» της συμπολίτισσας Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα και προκειμένου να διασώσουν κάτι από τη σεζόν, μάχονται για το δεύτερο τη τάξει εγχώριο τρόπαιο.

Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται σε Δανία, Φινλανδία, Β' Ισπανίας, Α' και Β' Βραζιλίας, ενώ πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, με την ιστορική Ζυρίχη να βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού. Στη Β' Ιταλίας ξεκινούν τα μπαράζ που θα κρίνουν την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια».

Στην Ελλάδα και στα πλέι οφ της Σούπερλιγκ, οι ομάδες που έπαιζαν μεταξύ τους τη Δευτέρα τίθενται ξανά αντιμέτωπες, με τις έδρες να... αντιστρέφονται. Συναρπαστικοί είναι οι τελικοί στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και υποδέχεται τον... αιώνιο αντίπαλο στο ΣΕΦ. Η ομάδα που θα κάνει το 2-1 θα βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε και στις στήλες:

- «Σταυρο... ΦΟΡΟΣ», με τον Σταύρο Κολίλα

- «Γκολτζής», με τον Θύμιο Ρουβά

και τον... «Χάκερ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ