MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Και τώρα ΤΡΕΧΟΥΝ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Και τώρα ΤΡΕΧΟΥΝ

Διαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso», κάθε Τρίτη και εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα, την Πέμπτη:

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά τις επόμενες μέρες. Στην Ευρώπη, το ενδιαφέρον στρέφεται στους διπλούς αγώνες μπαράζ, από τους οποίους θα προκύψουν τα τελευταία εισιτήρια για την τελική φάση του Εuro 2016, στα γήπεδα της Γαλλίας.

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση είναι αυτή της Νορβηγίας με την Ουγγαρία, όπου η παράδοση ευνοεί ξεκάθαρα τους Σκανδιναβούς. Στις υπόλοιπες ηπείρους διεξάγονται τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Aπό τα παιχνίδια αυτά ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Νότιας Αμερικής, μεταξύ της Αργεντινής και της Βραζιλίας. Οι Αργεντίνοι δεν θα έχουν για άλλη μία φορά στην ενδεκάδα τους τον Λιονέλ Μέσι, την ώρα που ο Νεϊμάρ, που, απόντος του Μέσι, διαπρέπει στην Μπαρτσελόνα, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τους Βραζιλιάνους.

Προκριματικά διεξάγονται και για τις διοργανώσεις των... μικρών (Under 19, Under 21), ενώ στο Νησί το μενού περιλαμβάνει Λιγκ Τρόφι, με τη συμμετοχή ομάδων της Α' και Β' Αγγλίας. Στο μεταξύ, έντονες αντιδράσεις προκαλεί στις τάξεις των Πρακτόρων η πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλλει πρόσθετη φορολόγηση στο παιχνίδι του ΚΙΝΟ.

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ