MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: «Διψούν» για Κούπα

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: «Διψούν» για Κούπα

Το «Ποντάρισμα» της Τρίτης 30 Ιουνίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Tο πρώτο εισιτήριο του τελικού του Κόπα Αμέρικα κρινόταν τα ξημερώματα της Τρίτης (μεταξύ Χιλής και Περού). Για το δεύτερο τίθενται αντιμέτωπες Αργεντινή και Παραγουάη. Η πρώτη, φιναλίστ του περσινού Παγκόσμιου Κυπέλλου, έχει βάσιμες ελπίδες να κατακτήσει το τρόπαιο έπειτα από 22 χρόνια, ενώ η Παραγουάη έχει ήδη κάνει την υπέρβαση, όπως άλλωστε και στο προηγούμενο Όπα Αμέρικα (έχασε στον τελικό από την Ουρουγουάη).

Κοντραρίστηκαν στη φάση ομίλων, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2. Αυτές τις μέρες διεξάγεται ο 1ος προκριματικός γύρος σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, με 4 και... 51 ζευγάρια αντίστοιχα. Σε αυτά περιλαμβάνονται ομάδες κάθε... είδους, από τη Γουέστ Χαμ της Πρέμιερ Λιγκ έως τις άγνωστες στους περισσότερους, Λα Φιορίτα και Σάντα Κολόμα. Για κάποιους συλλόγους είναι υποχρέωση, για άλλους ευκαιρία να γεμίσουν τα ταμεία τους και για τους παίκτες του στοιχήματος αφορμή για μελέτη και λύσιμο... σταυρόλεξου. Σουηδία και Πορτογαλία διεκδικούν τον τίτλο του Euro U-21, μετά τις επιβλητικές νίκες που πέτυχαν στα ημιτελικά. Πλήρης αγωνιστική στην Α' Βραζιλίας. Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η αήττητη και πρωτοπόρος Σπορτ Ρεσίφε, γκρίνια για τα αρνητικά αποτελέσματα υπάρχει σε Σάο Πάολο και Φλαμένγκο, ενώ σε αναζήτηση προπονητή εξακολουθεί να βρίσκεται η Γκοϊάς.

Διαβάστε τις στήλες:
- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

και την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ