MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: «Δικέφαλη» Ευρωμάχη

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: «Δικέφαλη» Ευρωμάχη

Το «Ποντάρισμα» της Τρίτης 14 Ιουλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

H πρώτη ελληνική ομάδα που «μπαίνει» στον χορό των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Εγκαινιάζεται η νέα εποχή, με τον προπονητή Ιγκόρ Τούντορ να κάνει ντεμπούτο, έχοντας πάντως να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, μεταξύ αυτών και την απουσία του Κλάους Αθανασιάδη.

Πέρα από αυτή του ΠΑΟΚ, διεξάγονται άλλες 49 αναμετρήσεις στα προκριματικά, 17 για το Τσάμπιονς και 32 για το Γιουρόπα Λιγκ. Στα ημιτελικά βρίσκεται το Κόπα Λιμπερταδόρες. Λείπει το «εμπορικό» ματς, η Ρίβερ αντιμετωπίζει την έκπληξη της διοργάνωσης Γκουαρανί, η οποία έχει ήδη αποκλείσει τις Κορίνθιανς και Ρασίνγκ.

Στο άλλο ζευγάρι, σανίδα σωτηρίας αναζητά η Ιντερνασιονάλ, έπειτα από την απογοητευτική της πορεία στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, ενώ την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό διεκδικεί η Τίγκρες από το Μεξικό. Τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης ομίλων του Γκολντ Καπ, με τα εναπομείναντα εισιτήρια για τα προημιτελικά να ψάχνουν κάτοχο.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με τα ημιτελικά του Euro U19 (προκρίθηκε η Ελλάδα-δεν ήταν γνωστά τα ζευγάρια την ώρα τύπωσης της εφημερίδας), Κύπελλο σε Βραζιλία, Χιλή, εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ιαπωνία, Κίνα και Σούπερ Καπ σε Βέλγιο, Ουκρανία.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ