MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 31 Μαρτίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Ενδιαφέρουσες διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα. Οι Ισπανοί δεν έχουν ξεχάσει την ντροπιαστική ήττα στο πρόσφατο Μουντιάλ, με 5-1 από την Ολλανδία.

Επιδιώκουν μια… άτυπη «εκδίκηση» επισκεπτόμενοι το «Αμστερνταμ Αρίνα». Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο Ιταλία – Αγγλία, με τα «λιοντάρια» να θέλουν τη ρεβάνς (ηττήθηκαν με 2-1 στα γήπεδα της Βραζιλίας), έχοντας βρει έναν νέο αστέρα, στο πρόσωπο του φορμαρισμένου Χάρι Κέιν, της Τότεναμ. Οι Ιταλοί δεν θα παραδοθούν εύκολα, καθώς υπάρχει «γκρίνια» μετά την απώλεια βαθμών στη Βουλγαρία. Από τα υπόλοιπα φιλικά ξεχωρίζει το Σλοβακία – Τσεχία, ενώ τα Αργεντινή – Ισημερινός, Περού – Βενεζουέλα, Μεξικό – Παραγουάη, θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ. Πλήρης αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας, με ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Κάρπι και της Μπολόνια και τα «μέτωπα» των πλέι οφ και του υποβιβασμού να είναι ανοιχτά. Στο Λιμπερταδόρες, με ανεβασμένη ψυχολογία η πρωτοπόρος της Αργεντινής Σαν Λορέντζο, υποδέχεται τη Σάο Πάολο, ο προπονητής της οποίας, Ραμάλιο, αποδεικνύεται… εφτάψυχος και συνεχίζει στον πάγκο. Νέα είσοδος στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, το πρωτάθλημα Κολομβίας, με 3 εμβόλιμες αναμετρήσεις. Πρόκειται για συναρπαστική λίγκα με 20 ομάδες, που βρίσκεται στη 13η αγωνιστική του Απερτούρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η 1η από την 8η ομάδα απέχουν μόλις 4 βαθμούς!

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
- «ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ», με τον Κώστα Φίλιο

- «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ