MARKET

Πάνω από 2.500 δρομείς στο "ΙΚΕΑ Running Team"!

Πάνω από 2.500 δρομείς στο "ΙΚΕΑ Running Team"!

Το πρώτο μεγάλο ρεκόρ του Protergia 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης αποτελεί γεγονός, πριν ολοκληρωθούν οι ατομικές εγγραφές, που συνεχίζονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (16/09)!

Η ομάδα δρομέων της ΙΚΕΑ αναδεικνύεται ήδη ως το πολυπληθέστερο Running Team που έχει λάβει μέρος σε ελληνική διοργάνωση, αφού θα κατεβάσει περισσότερους από 2.500 δρομείς στους δύο Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος της διοργάνωσης (Ημιμαραθώνιος δρόμος, και δρόμος 5.000μ.) στον φετινό «Νυχτερινό», καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ!

Το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ κατείχε το Running Team της NN από τον Απρίλιο του 2015, με 2.150 δρομείς που είχαν λάβει μέρος στους Δρόμους 5.000μ., 10.000μ. και στο Μαραθώνιο Δρόμο του επετειακού 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" της 5ης Απριλίου 2015.

Μάλιστα, το "ΙΚΕΑ Running Team", που αποτελείται από πελάτες, φίλους και υπαλλήλους της ΙΚΕΑ, θα τρέξει στο μεγάλο νυχτερινό πάρτυ της 8ης Οκτωβρίου με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου αναφορικά με το κοινωνικό έργο των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

O Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος ΙΚΕΑ, κ. Νίκος Υφαντίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου, θα δώσει το "παρών" στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, τον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που διοργανώνει ο "Μ.Ε.Α.Σ Τρίτων" Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016. Η ΙΚΕΑ θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής της διοργάνωσης, η οποία εκτός από αθλητικό, έχει κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και ιστορικό χαρακτήρα.

Τα τελευταία χρόνια, η ΙΚΕΑ συμμετέχει ενεργά στα δύο μαζικότερα αθλητικά γεγονότα της Βόρειας Ελλάδας, τον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" και τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, προωθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και στηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στη φετινή διοργάνωση η "IKEA RUNNING TEAM" θα τρέξει με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου αναφορικά με το κοινωνικό έργο των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η ΙΚΕΑ Running Team αποτελείται από πελάτες και υπαλλήλους της ΙΚΕΑ και αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη εγγραφεί πάνω από 2.000 άτομα για να τρέξουν στα αγωνίσματα του φετινού Ημιμαραθωνίου".

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος, σχολίασε τη δημιουργία αυτού του εντυπωσιακού ρεκόρ από το "ΙΚΕΑ Running Team", αναφέροντας τα εξής:

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, τρεις εβδομάδες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του, έχει ήδη πετύχει αυτό το πολύ μεγάλο ρεκόρ.

Η ΙΚΕΑ, πέραν της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της, έμπρακτα υλοποιεί την ιδέα της κοινωνικής προσφοράς προς το κοινό, στρέφοντάς το μέσω της δημιουργίας της μεγάλης αθλητικής της οικογένειας, στον υγιεινό τρόπο ζωής και άθλησης. Παράλληλα, η ομάδα αυτή, με την συμμετοχή της στηρίζει το κοινωνικό έργο των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης".

Ευχόμαστε τον δρόμο που έδειξε η WIND και συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο η IKEA να υιοθετηθεί και από άλλες μεγάλες εταιρείες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου ειδικά στις μέρες μας που βιώνουμε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Τελευταίο διήμερο εγγραφών, κλείσε θέση τώρα!

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, βάσει της διήμερης παράτασης που δόθηκε, είναι η Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Όσοι δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν ήδη μία θέση στο μεγάλο νυχτερινό πάρτυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου, θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή, αφού δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Η διήμερη παράταση ισχύει μόνο για τις ατομικές εγγραφές, που μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org (μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου)

β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο [email protected] ή με fax στο 2310 200361

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360)

O Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.

Η εκκίνηση των 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις 18:45, ενώ η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., στις 21:15.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ