MARKET

Παίξε στο πρωτάθλημα των φίλων και κέρδισε πλούσια δώρα!

Παίξε στο πρωτάθλημα των φίλων και κέρδισε πλούσια δώρα!

Συνδύασε την ανεπανάληπτη εμπειρία να παίζεις ποδόσφαιρο με τους φίλους σου, με τη δυνατότητα να κερδίσεις "champions" δώρα, δηλώνοντας συμμετοχή στο "Friends Champions League 2016-2017" που διοργανώνει η Sports world.

Διπλά χαρά, διπλή απόλαυση στο "Friends Champions League". Συνδύασε την ανεπανάληπτη εμπειρία να παίζεις ποδόσφαιρο με τους φίλους σου, με τη δυνατότητα να κερδίσεις "champions" δώρα, δηλώνοντας συμμετοχή στο "Friends Champions League 2016-2017" που διοργανώνει η Sports world.

Συγκέντρωσε τους φίλους σου, προπονηθείτε, καταστρώστε τα πλάνα σας και πείτε "ναι" στην πρόκληση να μετρήσετε τις δυνάμεις σας και να αναμετρηθείτε με άλλες παρέες στο μεγαλύτερο τουρνουά ανεξαρτήτων ομάδων "8x8" και "7x7" που διοργανώνεται στην Αθήνα και μοιράζει τα κορυφαία δώρα σε νικητές και όχι μόνο.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες 21:00-24:00, για τις ομάδες 8x8 στο "Cosmos Club", Αίμωνος και Καλλικλέους Κολωνός, (έναρξη 11/10) και για τις ομάδες 7x7 στο "Renti Arena", Πάροδος Αγίας Άννης 46, Α.Ι.Ρέντης (έναρξη 12/10).

Πλούσια Δώρα περιμένουν τους νικητές....

1η νικήτρια ομάδα: 8 smartphones iPhone 6

2η νικήτρια ομάδα: 8 tablets MLS

3η νικήτρια ομάδα: 8 διήμερες διανυκτερεύσεις στο Πόρτο Χέλι

4η νικήτρια ομάδα: 8 ποδοσφαιρικά boxes GIVOVA

Οροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε επαγγελματικές ομάδες.

Η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή της με 9-20 παίκτες και έχει δικαίωμα να αλλάξει ως 5 ποδοσφαιριστές μέσα στη συνολική διάρκεια του τουρνουά.

Προνόμια για τους συμμετέχοντες

Σε όλες τις ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στο τουρνουά προσφέρεται η δυνατότητα να αποκτήσουν αθλητικό υλικό GIVOVA με έκπτωση 45%.

Δήλωσε συμμετοχή ... και παίξε ‘’φιλικό’’.....

Παπαδόπουλος Κώστας, 6982831618

Μιχαηλίδης Γιάννης, 6970960585

Email: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ