MARKET

Ολοκληρώνεται το Olympia Basketball Camp

Ολοκληρώνεται το Olympia Basketball Camp

Το Olympia Basketball Camp λαμβάνει χώρα για 11 συνεχόμενη χρονιά. Επικεφαλής του προγράμματος για το 2015 ο Νίκος Μπουντούρης, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και καταξιωμένος προπονητής στον χώρο των ακαδημιών και των τμημάτων βελτίωσης νεαρών αθλητών.

Στο Basketball Camp, το οποίο λειτουργεί σε 4 εβδομαδιαίες περιόδους, συμμετέχουν περίπου 300 μικροί αθλητές και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου. Τα παιδιά αποκομίζουν μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες καταξιωμένων προπονητών, όπως ο Δημήτρης Βασιλακάκος, ο Γιάννης Γαπκιάδης, ο Φώτης Καρακώστας και ο Λάμπρος Πρέκας.

Σημαντικό κομμάτι της προπόνησης είναι και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, με ειδικές ασκήσεις, εντός και εκτός πισίνας, κατάλληλες για τις ηλικίες των παιδιών, από τη γυμνάστρια Κέλλυ Καρακώστα.

Επίσης, οι μικροί αθλητές, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Olympia Camp, ξεναγούνται στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ επισκέπτονται και τις Νεροτσουλήθρες της περιοχής, περνώντας λίγες ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης.

Υποστηρικτής του προγράμματος και ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας ­- Κρεστένων, Διονύσιος Μπαλιούκος, ο οποίος επισκέφτηκε τα παιδιά του Olympia Basketball Camp, κατά τη διάρκεια της προπόνησής, καλωσορίζοντας το προπονητικό επιτελείο και τους μικρούς αθλητές. Ο κύριος Μπαλιούκος παρακολούθησε την προπόνηση και ενθάρρυνε τα παιδιά στην προσπάθειά τους, τονίζοντας έτσι τη βαρύνουσα σημασία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ