MARKET

Οι μπίρες ΕΖΑ ζ Fine Lager & ΕΖΑ ζ Premium Pilsener κατακτούν 2 βραβεία Superior Taste Award

Οι μπίρες ΕΖΑ ζ Fine Lager & ΕΖΑ ζ Premium Pilsener κατακτούν 2 βραβεία Superior Taste Award

Οι αγαπημένες μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, εζα ζ Fine Lager και εζα ζ Premium Pilsener, αναγνωρίστηκαν και διεθνώς για την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους από το Διεθνές Ινστιτούτο Ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), με έδρα τις Βρυξέλες.

Μετά από μια διαδικασία τυφλής γευσιγνωσίας, όπου κάθε μέλος της Επιτροπής λαμβάνει υπόψη του κριτήρια όπως η οσμή, η όψη, η γεύση, η επίγευση, η υφή κλπ., κατέκτησαν τα πρώτα τους αστέρια "Ανώτερης Ποιότητας και Γεύσης".

Το "Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi" αποτελεί μία ιδιαίτερη σφραγίδα ποιότητας στη γεύση, καθώς χορηγείται από διαμορφωτές γνώμης στο χώρο Τροφίμων και Ποτών αλλά και μέλη της διεθνούς ένωσης σομελιέ και μεγάλου κύρους λέσχες αρχιμαγείρων στην Ευρώπη, και μόνο σε προϊόντα με ποσοστό βαθμολογίας άνω του 70%.

Η ΕΖΑ ζ Fine Lager αποτελεί τη νέα ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των lager beers. Μία ξανθιά μπίρα με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης, με αρτεσιανό νερό Παρνασσού και εκλεκτές ποικιλίες κριθαριών και λυκίσκου να συνθέτουν μία ευχάριστη, ευκολόπιοτη και δροσιστική μπίρα. Έχοντας ελαφριά αρώματα και ελαφριά πικράδα είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση και τέλεια συνδυασμένη με την ελληνική κουζίνα.

Οι μπίρες ΕΖΑ ζ Fine Lager & ΕΖΑ ζ Premium Pilsener κατακτούν 2 βραβεία Superior Taste Award

Ταυτόχρονα, η προ υπάρχουσα ΕΖΑ ζ Premium Pilsener ζυμωμένη στο σωστό χρόνο, εύγευστη, ευκολόπιοτη και μεστή είναι φτιαγμένη με μεράκι και κουλτούρα, αποτελώντας τη σύγχρονη και ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium pilsener beers.

Παράγεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως βύνη από δίστιχο καλοκαιρινό και εξάστιχο χειμωνιάτικο κριθάρι, εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου, μαγιά, μαλτόζη και κρυστάλλινο νερό από αρτεσιανές πηγές Παρνασσού, ακολουθώντας ζύμωση μακράς ωρίμανσης, που ολοκληρώνει την παραγωγή μιας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένης μπίρας, με ξεχωριστή μεστή γεύση και πλούσιο σώμα.

O κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: "Η αγορά μπίρας στη χώρα μας αποσπά σημαντικό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Εμείς, οι άνθρωποι της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, εργαζόμενοι, στελέχη, μέτοχοι, πιστεύουμε, ότι "τα πράγματα στη μπίρα δεν είναι όπως πρέπει", ωστόσο διακρίνουμε, παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, μια πραγματική ευκαιρία για Ελληνική Δημιουργία και Ελληνική Πρωτοπορία. Όλοι μας στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης εμπνεόμαστε από ένα δημιουργικό όραμα, που ταυτόχρονα είναι και ένα κάλεσμα και μία δυναμική πρόκληση.

Έτσι, εμπνευσμένοι, συνεπείς στη στρατηγική μας, την οποία διαρκώς επαληθεύουμε και προσαρμόζουμε, ώστε να βελτιώνουμε περαιτέρω τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, πραγματοποιούμε συνεχώς σημαντικού ύψους επενδύσεις. Θα μετρηθούμε με πολύ μεγαλύτερους και θέλουμε με θεμιτά μέσα να αναδειχθούμε καλύτεροι. Το 2016 η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αναδείχθηκε εθνικός πρωταθλητής, έγινε πιο ανταγωνιστική, πιο δυνατή, πιο αγαπητή.

Για εμάς στην ΕΖΑ το ζήτα συμβολίζει το ζήλο μας για το ζύθο. Μέσα από αυτό αναδύθηκε η μπύρα εζα, η μπίρα όπως πρέπει να είναι! Γιατί οι αληθινές γεύσεις είναι αυτές που δημιουργούν τις πιο αληθινές στιγμές!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ