MARKET

O Special Οne και η απόδοση 35!

O Special Οne και η απόδοση 35!

Tο Champions League μπορεί να τελείωσε για την Τσέλσι και ο Special One θα δει τον τελικό από την τηλεόραση, αλλά έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει με επιτυχία τη φετινή σεζόν, αν ξαναφέρει τους «Μπλε» στην κορυφή της Premier league.

Η Τσέλσι βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 73 βαθμούς (+7 από την Άρσεναλ, +8 από Μαν. Γιουνάιτεντ), έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους διώκτες της και μοναδική ευκαιρία να πετάξει τους Κόκκινους Διαβόλους έξω από την υπόθεση του Τίτλου, αν δεν χάσει στο μεταξύ τους Ντέρμπι (Σάββατο 18/4/2015, στις 19.30).

Σύμμαχος για την ομάδα του Λονδίνου θα είναι η παράδοση που ακολουθεί τον Μουρίνιο, ο οποίος στις 2 θητείες του στον πάγκο των Μπλέ, παραμένει αήττητος στο Στάμφορντ Μπρίτζ με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (πάνω από 2.00 πληρώνει η νίκη της Τσέλσι στο Stoiximan.gr).

Βέβαια από την άλλη ο Λούις Φαν Χάαλ έχει πλέον κάνει τους «κόκκινους διάβολους» ένα αξιόμαχο σύνολο οι οποίοι σύμφωνα με δηλώσεις του Ολλανδού πιστεύουν ότι μπορούνε να χτυπήσουνε ακόμα και το πρωτάθλημα (35.0 η απόδοση στον Stoiximan.gr).

Αν λένε αλήθεια τότε η νίκη για αυτούς είναι μονόδρομος το Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ