Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εγκαινιάζει τη νέα διαδραστική πλατφόρμα "Χτίζουμε Μαζί"

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εγκαινιάζει τη νέα διαδραστική πλατφόρμα "Χτίζουμε Μαζί"

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, πρωτοπορεί ακόμη μία φορά και εγκαινιάζει τη νέα πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας, ενημέρωσης και εκπαίδευσης "Χτίζουμε Μαζί".

Με κεντρικό μέλημα να χτίζει γερές σχέσεις βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον ανοιχτό διάλογο, η εταιρία δημιούργησε το νέο διαδραστικό χώρο www.xtizoumemazi.gr όπου η ιστορία και τεχνογνωσία 100 και πλέον ετών συναντά τις σύγχρονες τάσεις και νέες τεχνολογίες.

Ειδικότερα, μέσα από το «Χτίζουμε Μαζί» ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ μοιράζεται τα πάντα για το τσιμέντο, τις δυνατότητες και εφαρμογές του, ενώ ενημερώνει για τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις προστιθέμενης αξίας που προσφέρει. Παράλληλα, έχοντας την καινοτομία στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και με εφόδια την τεχνογνωσία του κορυφαίου Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης της LafargeHolcim, ο Όμιλος ενημερώνει για τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες της αγοράς.

Ταυτόχρονα, σε αυτό τον ψηφιακό χώρο μπορεί κανείς να βρει εύκολες, γρήγορες και πρακτικές λύσεις για την κατοικία του, καθώς και έξυπνες ιδέες για πρωτότυπες DIY κατασκευές από τσιμέντο με πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα όλων.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η εκπαίδευση και ανάπτυξη των συνεργατών μας, αποτελούν τα σημαντικότερα εργαλεία για την εξέλιξή τους. Για το λόγο αυτό, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποιεί κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τεχνίτες-μάστορες, όπου έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πρακτικές συμβουλές, νέες τεχνικές και πρακτική εξάσκηση, καθώς και να λάβουν σχετική πιστοποίηση. Μέσα από το www.xtizoumemazi.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σεμιναρίων και να δηλώσουν συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Χτίσιμο Τοιχοποιίας – Σοβάτισμα» έχει ήδη διοργανωθεί, ενώ εντός του έτους αναμένεται να ανακοινωθούν τα επόμενα.

Παράλληλα, στο xtizoumemazi.gr μπορεί κανείς να μάθει για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης που υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης που σχεδιάστηκε ειδικά για τους αφοσιωμένους του πελάτες, τόσο επαγγελματίες τεχνίτες όσο και ιδιώτες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ιράν: Άφαντα τα συντρίμμια του αεροσκάφους - Εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιζώντες

Νεκροί πιστεύεται ότι είναι και οι 65 επιβάτες του αεροπλάνου που συνετρίβη σε ορεινή περιοχή. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Δεν είναι φάρσα, ο Daniel LaRusso επιστρέφει για 2ο γύρο

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Σώθηκε από θαύμα ο Άκης Τσελέντης: Καθυστέρησε λόγω κίνησης και έχασε την μοιραία πτήση στο Ιράν

Σώος στην υγεία του είναι ο γνωστός σεισμολόγος, καθώς λόγω κίνησης δεν κατάφερε ποτέ να ταξιδέψει με την μοιραία πτήση που οδήγησε στο θάνατο 65 ανθρώπους στο Ιράν

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24