Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εγκαινιάζει τη νέα διαδραστική πλατφόρμα "Χτίζουμε Μαζί"

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εγκαινιάζει τη νέα διαδραστική πλατφόρμα "Χτίζουμε Μαζί"

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, πρωτοπορεί ακόμη μία φορά και εγκαινιάζει τη νέα πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας, ενημέρωσης και εκπαίδευσης "Χτίζουμε Μαζί".

Με κεντρικό μέλημα να χτίζει γερές σχέσεις βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον ανοιχτό διάλογο, η εταιρία δημιούργησε το νέο διαδραστικό χώρο www.xtizoumemazi.gr όπου η ιστορία και τεχνογνωσία 100 και πλέον ετών συναντά τις σύγχρονες τάσεις και νέες τεχνολογίες.

Ειδικότερα, μέσα από το «Χτίζουμε Μαζί» ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ μοιράζεται τα πάντα για το τσιμέντο, τις δυνατότητες και εφαρμογές του, ενώ ενημερώνει για τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις προστιθέμενης αξίας που προσφέρει. Παράλληλα, έχοντας την καινοτομία στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και με εφόδια την τεχνογνωσία του κορυφαίου Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης της LafargeHolcim, ο Όμιλος ενημερώνει για τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες της αγοράς.

Ταυτόχρονα, σε αυτό τον ψηφιακό χώρο μπορεί κανείς να βρει εύκολες, γρήγορες και πρακτικές λύσεις για την κατοικία του, καθώς και έξυπνες ιδέες για πρωτότυπες DIY κατασκευές από τσιμέντο με πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα όλων.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η εκπαίδευση και ανάπτυξη των συνεργατών μας, αποτελούν τα σημαντικότερα εργαλεία για την εξέλιξή τους. Για το λόγο αυτό, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποιεί κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τεχνίτες-μάστορες, όπου έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πρακτικές συμβουλές, νέες τεχνικές και πρακτική εξάσκηση, καθώς και να λάβουν σχετική πιστοποίηση. Μέσα από το www.xtizoumemazi.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σεμιναρίων και να δηλώσουν συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Χτίσιμο Τοιχοποιίας – Σοβάτισμα» έχει ήδη διοργανωθεί, ενώ εντός του έτους αναμένεται να ανακοινωθούν τα επόμενα.

Παράλληλα, στο xtizoumemazi.gr μπορεί κανείς να μάθει για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης που υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης που σχεδιάστηκε ειδικά για τους αφοσιωμένους του πελάτες, τόσο επαγγελματίες τεχνίτες όσο και ιδιώτες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Λουτρό αίματος στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 235 νεκροί σε διπλή επίθεση

Μακελειό σε τέμενος στο Σινά με εκατοντάδες νεκρούς. Τουλάχιστον 130 οι τραυματίες. Αυξάνεται διαρκώς ο τραγικός απολογισμός. Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση στη σύγχρονη ιστορία της Αιγύπτου

Αναλύουμε τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του 'The Voice'

Η αμηχανιάν χτύπησε κόκκινο κι εμείς πιάνουμε κάθε λεπτομέρεια αυτής της ετεροντροπής.

Ποιοι δικαιούνται κοινωνικό μέρισμα - Όλη η απόφαση

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος

4 ήρωες του Τρωικού Πολέμου που δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτούς

Ο Flash των Τρώων και η Wonder Woman που πήρε στο κυνήγι τον Αχιλλέα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24