MARKET

Ο Λουμίδης Παπαγάλος μεγάλος χορηγός στο Νο 31 του Κλασσικού Ράλλυ Ελλάδος

Ο Λουμίδης Παπαγάλος μεγάλος χορηγός στο Νο 31 του Κλασσικού Ράλλυ Ελλάδος

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά στον διεθνή Ιστορικό Ράλλυ της Ελλάδας υποστηρίζοντας το No 31 με πλήρωμα τους Γ. Μουρτζούκο & Ν. Καραδημήτρη με BMW 2002.

Ο αγαπημένος σε όλους μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά στον διεθνή Ιστορικό Ράλλυ της Ελλάδας υποστηρίζοντας το No 31 με πλήρωμα τους Γ. Μουρτζούκο & Ν. Καραδημήτρη με BMW 2002 ti οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ασφάλτινο σκέλος του αγώνα.

Πρόκειται για τον διασημότερο και πιο απαιτητικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της FIA ο οποίος θα διεξαχθεί από 26 – 29 Μαΐου 2016, με κέντρο την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, την πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου και θα περιλαμβάνει ειδικές σε διάσημες διαδρομές της Πελοποννήσου.

Η εκκίνηση θα δοθεί τη Παρασκευή 27 Μαΐου το πρωί στο χώρο του Ζαππείου και από το βράδυ της πρώτης ημέρας όλοι οι συμμετέχοντες θα καταλύσουν στο Ναύπλιο όπου θα παραμείνουν και την επομένη Σάββατο 28 Μαΐου, ενώ στην ίδια πόλη θα πραγματοποιηθεί ο τερματισμός και η Τελετή Απονομής το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ