MARKET

O Kobe, η Serena και η Legion of Zoom σε προκαλούν να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς

O Kobe, η Serena και η Legion of Zoom σε προκαλούν να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς

Η νέα καμπάνια της Nike, «Find Your Fast», παρουσιάζει μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητές παγκοσμίως και εμπνέει όλους να τρέξουν το πιο γρήγορο μίλι τους.

Κάθε δρομέας γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να αυξήσει την ταχύτητα του σταδιακά. Η καμπάνια «Find Your Fast» της Nike φέρνει κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ινδάλματα του αθλητισμού παγκοσμίως, με στόχο να εμπνεύσουν τους δρομείς να προπονηθούν και να τρέξουν, σημειώνοντας τον πιο γρήγορο χρόνο τους αυτό το καλοκαίρι.

Όλοι μπορούν να τρέξουν πιο γρήγορα, είτε έχουν βάλει στόχο να τρέξουν το πρώτο τους μίλι, είτε στοχεύουν να καταρρίψουν το επόμενο προσωπικό τους ρεκόρ.

O Kobe, η Serena και η Legion of Zoom σε προκαλούν να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς

Ο Neal Brennan, ο συν-δημιουργός του Chappelle Show, συνεργάστηκε με τη Nike για να δημιουργήσει μια κορυφαία ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Find Your Fast». Ανάμεσα στα θεαματικά στιγμιότυπα, θα δει κανείς τον Michael Johnson, τον γρηγορότερο άνθρωπο στον κόσμο, την Shelly-Ann Fraser-Pryce, την πιο γρήγορη γυναίκα στον κόσμο, τον Kobe Bryant, τον πιο γρήγορο μπασκετμπολίστα του κόσμου και τον παγκοσμίου φήμης μάγο David Blaine. Από την ταινία δεν λείπει επίσης το διάσημο καρτούν Road Runner αλλά και το Nike Air Zoom Elite 8, το παπούτσι που σχεδίασε η Nike για μέγιστη ταχύτητα στο τρέξιμο.

Παρακολουθείστε την ταινία «Find Your Fast»

«Γρήγορος σημαίνει να βρίσκεις τον τρόπο να ελίσσεσαι και να προσπερνάς τον αμυντικό ή να μην αφήνεις τον επιθετικό να φτάσει σε σημείο για να σουτάρει», εξηγεί ο Kobe Bryant για τη σημασία της ταχύτητας στο μπάσκετ.

Πολλοί από τους μεγαλύτερους αθλητές παγκοσμίως προπονούνται ή αγωνίζονται φορώντας παπούτσια με την τεχνολογία Nike Zoom Air. Το Nike Zoom Air Elite, αγαπημένο μοντέλο μεταξύ πολλών κορυφαίων δρομέων, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια. Οι αθλητές κάθε επιπέδου μπορούν να βελτιώσουν την ταχύτητά τους, είτε αυτό σημαίνει να κινούνται γρήγορα από τη μία βολή στην άλλη σε ένα γρήγορο παιχνίδι τένις, είτε να πραγματοποιούν γρήγορες πλευρικές αλλαγές σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή σε έναν αγώνα μπάσκετ.

«Το επίκεντρο της προπόνησής μου είναι η ταχύτητα. Ακόμη κι αν τρέχω διαστήματα 300 μέτρων στην προπόνηση ή αν σηκώνω βάρη, σκέφτομαι πάντα την ταχύτητα. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα πολύ γρήγορα, γιατί όσο πιο γρήγορη είμαι στην προπόνηση, τόσο το καλύτερο για μένα σαν σπρίντερ», τονίζει η Shelly-Ann Fraser-Pryce.

O Kobe, η Serena και η Legion of Zoom σε προκαλούν να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς

ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ

Με την παρουσίαση του «Find Your Fast» και μέσα από τις νέες ενέργειες της κοινότητας Nike+ που είναι επικεντρωμένες στην ταχύτητα, ο καθένας μπορεί να γίνει πιο γρήγορος. Μέσα από τις νέες προκλήσεις «Find Your Fast» του Nike+ Run Club και του Nike+ Training Club, η Nike προσκαλεί τους αθλητές να προπονηθούν και να γίνουν πιο γρήγοροι από ποτέ, ώστε να είναι έτοιμοι να τρέξουν το πιο γρήγορο μίλι τους στις 30 Αυγούστου, μαζί με τους ταχύτερους αθλητές στον κόσμο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο.

NIKE+ TRAINING CLUB: ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτό το καλοκαίρι, έξι master trainers της Nike ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα προπόνησης 12 εβδομάδων για την εφαρμογή Nike+ Training Club (NTC). Η πρόκληση Find Your Fast στην εφαρμογή NTC είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώσει την ταχύτητα, τη δύναμη και την ευκινησία μέσα από διαφορετικές καθημερινές προπονήσεις.

O Kobe, η Serena και η Legion of Zoom σε προκαλούν να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς

Η πρόκληση έχει ήδη ξεκινήσει από τις 6 Ιουλίου και η πρώτη προπόνηση -Marie Purvis’s Ready, Set, Zoom- παρουσιάστηκε στις 7 Ιουλίου. Στη συνέχεια, κάθε δύο εβδομάδες, παρουσιάζεται και μια νέα προπόνηση, όπως προπόνηση υψηλής έντασης, γιόγκα, ενδυνάμωση και barre, από διαφορετικές master trainers της Nike, με στόχο να βελτιώσουν την αίσθηση της ταχύτητας σας.

Στις 30 Αυγούστου, η Nike σας καλεί να τρέξετε το πιο γρήγορο σας μίλι μαζί με το Nike+ Run Club αλλά και με τους κορυφαίους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο.

Ενημερωθείτε για την πρόκληση Find Your Fast παρακολουθώντας το Nike Sport Feed στο NTC App.

Το καλοκαίρι της ταχύτητας κορυφώνεται στις 30 Αυγούστου με μια παγκόσμια πρόκληση για όλους τους δρομείς: τρέξε το πιο γρήγορο μίλι που έτρεξες ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ