MARKET

Ο Derrick Rose επιστρέφει με το Rose 773 της adidas!

Ο Derrick Rose επιστρέφει με το Rose 773 της adidas!

Εμπνευσμένο από τον κωδικό της γειτονιάς όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Derrick Rose, το νέο μπασκετικό παπούτσι Rose 773 της adidas έρχεται στα χρώματα των ομάδων του NBA, με την υπογραφή του MVP για το 2011, και μας προετοιμάζει για τη μεγάλη επιστροφή του!'

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Στο πάνω μέρος του παπουτσιού απεικονίζεται κάτοψη της γενέτειρας του D Rose, Englewood, όπως φαίνεται από δορυφόρο! Το Rose 773 αντιπροσωπεύει πλήρως τον Derrick, φέροντας τη λέξη “ROSE” στη γλώσσα του παπουτσιού, το νούμερο 1 της φανέλας του στη μύτη και την υπογραφή του στη φτέρνα. Οι τρεις ρίγες στο πίσω μέρος του παπουτσιού αντιπροσωπεύουν την ταχύτητα του Rose όταν τρέχει στον αιφνιδιασμό, ενώ η μαλακή επένδυση στην περιοχή του αστράγαλου με το έντονο κόκκινο χρώμα έχει χαραγμένη την υπογραφή του.

Ο Derrick Rose επιστρέφει με το Rose 773 της adidas!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Το πρόσθιο μέρος του παπουτσιού είναι αεροδυναμικά κατασκευασμένο από το υλικό SPRINTWEB, ενώ επιπλέον το Rose 773 ενσωματώνει στην εσωτερική του σόλα την τεχνολογία SPRINTFRAME με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του βάρους του, μέγιστη στήριξη του ποδιού και άριστο έλεγχο των κινήσεων μέσα στο γήπεδο. Επίσης, το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από διχτυωτό υλικό, ικανό να διατηρεί τη στιβαρότητα του, ενώ παράλληλα επιτρέπει στο πέλμα να αναπνέει και να παραμένει δροσερό. Στο κολάρο του παπουτσιού, η επένδυση GEOFIT κρατάει σταθερό τον αστράγαλο και προσφέρει άνεση και τέλεια εφαρμογή, καθώς έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού. Τέλος, το Rose 773 χρησιμοποιεί το σύστημα πρόσφυσης του adiZero Crazy Light με ζώνες υλικού περισσότερο ή λιγότερο λεπτές στην εξωτερική σόλα, ώστε να ανταποκρίνεται άψογα στο επίπεδο φθοράς που υφίσταται το αντίστοιχο σημείο του παπουτσιού.

Ο Derrick Rose επιστρέφει με το Rose 773 της adidas!

Το Rose 773 είναι συμβατό με το miCoach SPEED_ CELL, ώστε να επιτρέπει την καταγραφή των επιδόσεων κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα και είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα της adidas, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.


Ο Derrick Rose επιστρέφει με το Rose 773 της adidas!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ