MARKET

Νέος γύρος Seri Sport24

Νέος γύρος Seri Sport24

Το Seri Sport24 είναι το μόνο παιχνίδι που σε 17 μήνες έχει χαρίσει 25.500€ μετρητά σε 34 νικητές! Επίσης το Seri Sport24 έχει μοιράσει δώρα και bonus σε πάνω από 1000 νικητές από την πρώτη μέρα του βγήκε στον αέρα μέχρι και σήμερα! Εσύ θα μείνεις απέξω;

Τι είναι όμως το Seri; Το Seri είναι από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια παγκοσμίως, ένα παιχνίδι πρόκληση που αποτελεί την απόλυτη δοκιμασία του ταλέντου σου στην πρόβλεψη αθλητικών αποτελεσμάτων. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να πετύχεις το μεγαλύτερο δυνατό seri, Seri 28, προκειμένου να κερδίσεις στο τέλος του μήνα μέχρι και 100.000 ευρώ . Πως θα γίνει αυτό; επιλέγοντας, εκ των προτέρων, τη νικήτρια ομάδα (ή παίκτη) σε διάφορες τρέχουσες αναμετρήσεις. Προσοχή, καθημερινά είναι διαθέσιμες περισσότερες από 20 επιλογές!

Φυσικά υπάρχουν και άλλα βραβεία, 180 στο σύνολο , αφού μπορεί να μην τα καταφέρει κανείς να κάνει seri 28. Σε αυτήν την περίπτωση όποιος κάνει το μεγαλύτερο seri μέσα στο μήνα, θα λάβει 1.000 ευρώ . Επιπλέον 500 ευρώ θα λάβει όποιος κάνει τις περισσότερες σωστές προβλέψεις, ανεξάρτητα αν θα είναι συνεχόμενες, κοινώς αυτός που θα έχει τις περισσότερες "νίκες" μέχρι το τέλος του γύρου. Δεν έχεις παρά να μπεις στο Sport24.gr και να πάρεις μέρος στο παιχνίδι! Κάνε τώρα εγγραφή στο Seri Sport24 .

Και δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τα groups του Seri Sport24. Κέρδισε και μόνος και με παρέα! Μαζί με την προσπάθεια να κερδίσεις μόνος, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου GROUP και να συναγωνιστείς τα υπόλοιπα κερδίζοντας πλούσια δώρα! Προϋπόθεση; Το κάθε GROUP να έχει τουλάχιστον 10 μέλη (διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες για τα GROUPS εδώ )

Ο νέος γύρος ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, 14:00 το μεσημέρι ακριβώς με bonus επιλογές !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ