MARKET

Νέα, υπερσύχρονα στούντιο για τις αθλητικές εκπομπές των OTE SPORT

Νέα, υπερσύχρονα στούντιο για τις αθλητικές εκπομπές των OTE SPORT
OTE SPORT

Από νέα, διεθνών προδιαγραφών στούντιο εκπέμπουν από τις 2 Φεβρουαρίου οι αθλητικές εκπομπές των καναλιών OTE SPORT, με τον ΟΤΕ TV να συνεχίζει να αναβαθμίζει την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του.

Οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν προηγμένο εξοπλισμό και έχουν τη δυνατότητα παραγωγής προγράμματος απευθείας σε υψηλή ευκρίνεια.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τα νέα μας στούντιο, τα οποία είναι μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα σε επίπεδο ποιότητας παραγωγής, αλλά και αισθητικής. Ο OTE TV διαθέτει το πιο πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα και μία καταξιωμένη δημοσιογραφική ομάδα, που πλέον μετακομίζει σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών προσφέροντας στους τηλεθεατές μία νέα, συναρπαστική εμπειρία», δήλωσε ο κ. Δημοσθένης Βασιλόπουλος, Υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών ΟΤΕ TV.

Τα νέα στούντιο φιλοξενούν το σύνολο των αθλητικών εκπομπών των OTE SRORT:

  • Ώρα Ελλάδας με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, για τις ελληνικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις των OTE SPORT (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 20.00 και εκτάκτως κάθε Πέμπτη για τις αγωνιστικές του Κυπέλλου Ελλάδας, OTE SPORT 4HD).

  • Sport Show με παρουσιαστές τους Γιώργο Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκο και κύριους σχολιαστές τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Τάσο Κολλίντζα, Αντρέα Παλομπαρίνι και Άλκη Τσαβδαρά (Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 22.30, OTE SPORT 4HD) και Sport Show Highlights με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο (κάθε Κυριακή στις 22.30, OTE SPORT 4HD), με ολοκληρωμένη κάλυψη από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις που φιλοξενούν τα αθλητικά κανάλια του OTE TV.

  • Pick n’ Roll με τον Βασίλη Σκουντή, με γνωστούς καλεσμένους και πλούσια θεματολογία από το χώρο του μπάσκετ στην Ελλάδα και το εξωτερικό (κάθε Τρίτη στις 21.00, OTE SPORT 4HD)

  • Top Spin, με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση, η μοναδική εκπομπή για το τένις στην Ελλάδα (Κάθε Τετάρτη στις 20.00, OTE SPORT 4HD)

  • Grand Prix με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, με όλα τα νέα από τις διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί ο OTE TV (Κάθε Κυριακή, μία ώρα πριν την έναρξη της Formula 1 στο ΟΤΕ SPORT 5HD).

Τα καινούργια studio θα φιλοξενούν επίσης εξειδικευμένες εκπομπές στο πλαίσιο των διεθνούς εμβέλειας διοργανώσεων που προβάλλονται μέσα από τα κανάλια ΟΤΕ SPORT.

O ΟΤΕ TV διαθέτει το πιο πλούσιο και ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, με 44 διοργανώσεις σε αποκλειστικότητα, 11 αθλητικά κανάλια, 8 αθλητικές εκπομπές και περισσότερες από 50 ζωντανές μεταδόσεις την εβδομάδα σε όλα τα σπορ. Πρωτοπορώντας, ο ΟΤΕ TV προσφέρει το σύνολο των αθλητικών καναλιών OTE SPORT σε υψηλή ευκρίνεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ