MARKET

Μια ξεχωριστή "ΛΗΣΤΕΙΑ" - Χρυσό βραβείο στα Epica Awards 2012

Μια ξεχωριστή "ΛΗΣΤΕΙΑ" - Χρυσό βραβείο στα Epica Awards 2012

Και τρίτη διάκριση για τη διαφήμιση της WIND μετά το 59o Διεθνές Φεστιβάλ Διαφήμισης Καννών και τα Ermis Awards 2012

Σε διεθνές επίπεδο ξεχώρισε η WIND με την καρτοκινητή της F2G και τη διαφημιστική καμπάνια «Ληστεία», καθώς απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Communication Services του θεσμού Epica Awards 2012.

Είναι η τρίτη διάκριση για τη δημιουργικότητα της επικοινωνίας του WIND F2G σε καταξιωμένους θεσμούς βραβείων διαφήμισης διεθνούς εμβέλειας. Η πολυσυζητημένη «Ληστεία» έφτασε μέχρι τη shortlist (τελική κατάταξη) του 59 Διεθνούς Φεστιβάλ Διαφήμισης Cannes Lions τον περασμένη Ιούνιο ενώ λίγο αργότερα έλαβε σημαντική διάκριση στα Ermis Awards 2012.

Μια ξεχωριστή "ΛΗΣΤΕΙΑ" - Χρυσό βραβείο στα Epica Awards 2012

«Τα EpicaAwards 2012είναι ο τρίτοςδιεθνείςθεσμόςβραβείων διαφήμισης πουμαςτιμά.Τα Εpica αποτελούνμιαμεγάλη διεθνή διάκριση για την ελληνική διαφήμισηκαθώς η κριτική επιτροπή αποτελείται από κλαδικούς δημοσιογράφους από πολλές χώρες. Αν ρίξετε μια ματιά στους βραβευθέντες θα δείτε μια μεγάλη λίστα από global brands - ανάμεσα τους πλέον και η WIND.Είμαι περήφανος για την ομάδα διαφήμισης που έχουμε στην WIND. Ιδιαίτεραευχαριστούμε θερμά τηνεξαιρετική"The Newtons Laboratory",την «Filmiki» και τον σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδηγια την πολύ καλή τους συνεργασία ώστε να επικοινωνήσουμεμε τον πιο δημιουργικό τρόποτην οικονομία που προσφέρει στους καταναλωτές τοWINDF2G». δήλωσε σχετικά ο ΓιάννηςΓαβριηλίδης

ΑνώτεροςΔιευθυντήςMarketingWINDΕλλάς.

Το βραβευμένο διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ για το WIND F2Gήταν αυτό που σύστησε στους έλληνες καταναλωτές την υπηρεσία για φθηνή ομιλία προς όλα τα δίκτυα. Διαδραματίζεται σε μία τράπεζα με την αγωνία και το σασπένς να κορυφώνονται από τη πρώτη στιγμή δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα αντάξια χολιγουντιανής ταινίας δράσης και περιπέτειας. Μία ομάδα ληστών εισβάλλει σε ένα κατάστημα τραπέζης με σκοπό να διαπράξει ληστεία. Αλλά ευτυχώς για τους πελάτες και τους υπαλλήλους η αδεξιότητα των πρωταγωνιστών ληστών δεν τους επιτρέπει να την φέρουν εις πέρας. ο αρχηγός της ομάδας αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο να εξηγήσει στους παρευρισκόμενους τη σημασία της έννοιας «όλοι» αφού από ότι φαίνεται για τον καθένα σημαίνει και κάτι διαφορετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ