MARKET

Με το Sportarena στον τελικό του Βερολίνου

Με το Sportarena στον τελικό του Βερολίνου

Η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης χτυπάει στο Βερολίνο. Στις 6 Ιουνίου η γερμανική πόλη θα υποδεχθεί τις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αναδειχθεί η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου επιστρέφει στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Από τον Μάιο του 2003 όταν ηττήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μίλαν έχουν αλλάξει πολλά στον ιταλικό σύλλογο, όχι όμως όλα.

Ο Τζιανλούτζι Μπουφόν θα υπερασπιστεί ξανά την εστία των μπιανκονέρι όπως και τότε ενώ σχεδόν 20,000 Ιταλοί φίλαθλοι φορώντας τις εμφανίσεις της ομάδας, θα συμπαρασταθούν στο συγκρότημα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Την εμφάνιση της Γιουβέντους μπορείς να αποκτήσεις και εσύ από το www.sportarena.gr έχοντας 20% έκπτωση στην αρχική τιμή.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να δείχνει ασταμάτητη. Η φετινή της παρουσία θα είναι η 4η τα τελευταία 9 χρόνια. Στις προηγούμενες τρεις προσπάθειές της, σήκωσε την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά». Στο Παρίσι το 2006, στη Ρώμη το 2009 και στο Λονδίνο το 2011. Ο Τσάβι ήταν στον πάγκο στον τελικό της Γαλλίας κόντρα στην Άρσεναλ όμως σε όλη αυτή τη διαδρομή αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των «μπλαουγκράνα». Τη φανέλα του διεθνούς Ισπανού ποδοσφαιριστή όπως και οποιουδήποτε αστέρα της Μπαρτσελόνα, μπορείς να τη βρεις διαθέσιμη στο www.sportarena.gr με κόστος 71,90 ευρώ αντί της αρχικής τιμής των 89,90.

Μπες τώρα στο www.sportarena.gr και κάνετε ένα δώρο Champions League σε σεάν ή στους αγαπημένους φίλους είτε κάνοντας τη παραγγελία σας μέσω internet είτε τηλεφωνικά στο 801 11 70 800.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ