MARKET

Με την προσφορά των PLANET Fitness and More θα σηκώσεις τα βάρη της νέας σχολικής χρονιάς πιο εύκολα από ποτέ

Με την προσφορά των PLANET Fitness and More θα σηκώσεις τα βάρη της νέας σχολικής χρονιάς πιο εύκολα από ποτέ

BACK TO GYM! BACK TO SCHOOL! Τα PLANET Fitness and More φροντίζουν για εσάς και για τα παιδιά σας.

H αλυσίδα γυμναστηρίων PLANET Fitness and More, που μέσα στο μικρό διάστημα από το 2012 μέχρι σήμερα έχει διαμορφωθεί σε leader στον τομέα του fitness, αποδεικνύεται και αρωγός στην προσπάθεια των πολιτών για εξασφάλιση, όχι μόνο υγείας και ευεξίας, αλλά και αξιοπρεπούς διαβίωσης. Στα πλαίσια μιας εξαιρετικής προσφοράς, παρέχει σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή την ετήσια συνδρομή και βοηθά ταυτόχρονα τους γονείς να σηκώσουν τα βάρη της νέας σχολικής χρονιάς!

Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά ετήσιας συνδρομής με μόνο 99€ τα PLANET Fitness and More σας κάνουν δώρο, εκτός από την εγγραφή, και μία δωροεπιταγή αξίας 30€ από τα παιχνιδάδικα Μουστάκας! Μια πλούσια γκάμα σχολικών ειδών και όχι μόνο, περιμένει εσάς και τα παιδιά σας για ένα υπέροχο ξεκίνημα αυτής της νέας σχολικής χρονιάς.

Διπλά στη σύγχρονη οικογένεια και τις ανάγκες της, τα PLANET Fitness and More αυτό το φθινόπωρο επιστρέφουν με τη μεγάλη προσφορά, που αφορά τόσο σε ανανεώσεις, όσο και σε νέες εγγραφές! Επωφεληθείτε αυτής μέχρι και τις 08.09 ή έως εξαντλήσεως των δωροεπιταγών.

Η συνδρομή περιλαμβάνει τα ομαδικά προγράμματα,χρήση τωνκαρδιαγγειακώνμηχανημάτωνκαιοργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα φτιάξετε κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια μεντουλαπάκια για να ασφαλίζετε τα προσωπικά σας αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σας. Κάποια ομαδικά είναι με συμμετοχή, απαιτούν δηλαδή κάποια έξτρα χρέωση.

Κύριο στοιχείο τηςπολιτικής μας είναι να παρέχουμε πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, στο πλαίσιο ενός γενικότερου οράματος να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινότητα κάθε Έλληνα, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

Τάξεις yoga, pilates, orthosomia, tumbaο. Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά, αερόβια. Όποια και αν είναι η διάθεσή σας ή οι προσωπικοί σας στόχοι, στα clubs PLANET Fitness and More θα βρείτε ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσετε την διάθεσή σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας!

Aν θες να μάθεις περισσότερα για τη μοναδική προσφορά, κάνε click εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ