MARKET

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η γιορτή της Κωτσόβολος "Ταξίδι στην Τεχνολογία"

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η γιορτή της Κωτσόβολος "Ταξίδι στην Τεχνολογία"

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου η Αθήνα, καθώς η Κωτσόβολος ετοίμασε το πρώτο τεχνολογικό φεστιβάλ, με δωρεάν είσοδο για το ευρύ κοινό, που ενδιαφέρεται για την τεχνολογία, τις εξελίξεις του χώρου, αγαπάει τα happenings και τις διαδράσεις!

Συνολικά 7.215 επισκέπτες περιηγήθηκαν στο Μουσείο και αλληλεπίδρασαν στους χώρους Διάδρασης, ενώ περισσότεροι από 200 φίλοι της μουσικής, μόδας και μαγειρικής έμαθαν μέσα από τα workshops για τη σύνδεση όλων αυτών με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις.

Στο Μουσείο εκτέθηκαν συνολικά 168 συσκευές από το χθες έως το αύριο της τεχνολογίας. Οι επισκέπτες απήλαυσαν την αρχαιότερη συσκευή της έκθεσης, ένα πλυντήριο του 1901, αλλά και σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αίθουσα του Μέλλοντος, που περιείχε «προϊόντα από το μέλλον», τα οποία παρουσιάστηκαν στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA – Βερολίνο - Σεπτέμβρης 2015), από το 1 κινητό τηλέφωνο με το τελευταίο λογισμικό της Microsoft για φορητές συσκευές, από λευκές συσκευές και μικροσυσκευές, οι οποίες προσφέρουν απίστευτη ευκολία στην καθημερινότητα του ανθρώπου, έως και συσκευή για 3D εκτύπωση. Ακόμα, ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ζήσει για λίγο στο « Έξυπνο σπίτι του Internet of Things», να δει τους «έξυπνους» χώρους της κουζίνας και του σαλονιού, γνωρίζοντας τις συνδεδεμένες συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και με το smartphone όπου κι αν βρίσκονται!

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η γιορτή της Κωτσόβολος "Ταξίδι στην Τεχνολογία"

Στο πλαίσιο των παράλληλων δρώμενων, οι ομιλίες από 6 tech gurus από τις εταιρείες Google, Microsoft, Electrolux Hellas, το Athens Tech College και το Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας κέρδισαν το ενδιαφέρον περισσότερων των 600 φίλων της γνώσης όλων των ηλικιών, ενώ τα εκπαιδευτικά προγράμματα από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο συγκέντρωσαν εκατοντάδες μικρούς φίλους σε «ξεναγήσεις» στην ιστορία της τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε και η avant-première της νέας ταινίας του Ντάνι Μπόιλ «Steve Jobs» με τον Μάικλ Φασμπέντερ στον ομώνυμο ρόλο, την οποία παρακολούθησαν 220 τυχεροί, που αναδείχθηκαν από διαγωνισμούς μέσα από τα ψηφιακά μέσα της Κωτσόβολος.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη, που η Κωτσόβολος υπόσχεται πως το Ταξίδι στην Τεχνολογία θα συνεχιστεί σε νέους προορισμούς και θα προσφέρει νέες εμπειρίες σε ακόμα περισσότερους λάτρεις της τεχνολογίας!

Όσοι φίλοι το έχασαν ή όσοι θέλουν να το ξαναζήσουν μπορούν να συντονιστούν στο youtube κανάλι της εταιρείας - https://www.youtube.com/kotsovolos/ .

Μάθε περισσότερα στο kotsovolos.gr και στο #taxidistintexnologia.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 94 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr ενώ απασχολεί και πάνω από 1950 εργαζόμενους.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η γιορτή της Κωτσόβολος "Ταξίδι στην Τεχνολογία"

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 40.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Εστιάζοντας στην περιήγηση των πελατών της στον ψηφιακό κόσμο, η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η γιορτή της Κωτσόβολος "Ταξίδι στην Τεχνολογία"

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse, τα Currys και PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, την El Giganten, τη Gigantti και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από ευρωπαϊκά αεροδρόμια και τη Phone House στη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών είναι η Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και η Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία αλλά και αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone και @DCSebJ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ