Μάθε την Αθλητική Δημοσιογραφία από τους καλύτερους

Μάθε την Αθλητική Δημοσιογραφία από τους καλύτερους

Το κορυφαίο αθλητικό site στο ελληνικό διαδίκτυο, Sport24.gr και ο «ηγέτης της εκπαίδευσης», ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε περιμένουν για να ζήσεις το όνειρό σου και κυρίως να μάθεις πώς θα το κάνεις πραγματικότητα. Οι εγγραφές είναι μόνο η αρχή, οι εμπειρίες είναι απλώς η συνέχεια. Ο στόχος είναι ένας: να γίνεις πραγματικός αθλητικός δημοσιογράφος.

Αγώνες που ονειρευόσουν να ζήσεις από κοντά. Αθλητές που πάντα ήθελες να γνωρίσεις. Εμπειρίες που κάθε μέρα είναι διαφορετικές, γιατί οι ειδήσεις κάθε λεπτό αλλάζουν και γεννούν καινούριες. Μία μέρα στην αθλητική δημοσιογραφία, ποτέ δεν είναι «ακόμη μία μέρα στη δουλειά». Το Sport24.gr σου δίνει την ευκαιρία να το επιβεβαιώσεις.

Το κορυφαίο αθλητικό site του ελληνικού διαδικτύου συνεργάζεται με το αναγνωρισμένο, για τις σπουδές που παρέχει, ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2011-2012, στον τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Οι σπουδαστές του τμήματος θα έχουν πλέον την ευκαιρία να μάθουν δίπλα στους καλύτερους, με απολύτως εξειδικευμένη εκπαίδευση στη διαδικτυακή δημοσιογραφία.

 

Συνεργασίες με τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, κάλυψη κορυφαίων αθλητικών events και συνεχής εκπαίδευση με τη δημοσιογραφική ομάδα του Sport24.gr, υπό τις διευθυντικές κατευθύνσεις του Γιάννη Φιλέρη, είναι μόνο μερικά στοιχεία από το «πρόγραμμα μαθημάτων» που θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε.

 

Η εγγραφή σου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι πλέον το πρώτο βήμα για μια καριέρα που πάντα ονειρευόσουν και η οποία χρειάζεται το καλύτερο και κυρίως το καταλληλότερο ξεκίνημα για να σε προσανατολίσει, να σε γεμίσει εμπειρίες και να σε κάνει να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο το προσωπικό σου όνειρο.

 

Οι καλύτεροι σπουδαστές που θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο Sport24.gr θα διεκδικήσουν και θέσεις μόνιμης εργασίας στο καλύτερο αθλητικό site, ώστε οι γνώσεις και οι εμπειρίες να γίνουν πραγματικά όπλα, στην καθημερινή μάχη για μια είδηση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, για τις εγγραφές στο τμήμα Αθλητική Δημοσιογραφία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δείτε το site του «Ηγέτη της Εκπαίδευσης».

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Ο Γουίλ Σμιθ και η οικογένειά του καθάρισαν παραλίες στους Αντίπαξους

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 22 σακούλες σκουπιδιών μάζεψαν ο διάσημος ηθοποιός και η οικογένειά του!

Πόσο καλά θυμάσαι τα μεταγραφικά σίριαλ των ελληνικών ομάδων;

Ένα κουίζ στο οποίο χρειάστηκε αρκετές φορές να αντικαταστήσουμε τα σπασμένα τσιμέντα.

Αυτοκτόνησε ο Henry Deutschendorf, το μωρό των Ghostbusters

Αυτοκτόνησε ο 29χρονος ο ηθοποιός Henry Deutschendorf. Τον βρήκε νεκρό ο αδερφός του

Κέρδισε το μπάσκετ χωρίς μηδενικά, η νίκη είναι ασύλληπτη

Ο πραγματικός θρίαμβος πίσω από την ιστορική πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24