Λύση συνεργασίας με τα γυμναστήρια της αλυσίδας PLANET Fitness and More που λειτουργούν με franchise

Λύση συνεργασίας με τα γυμναστήρια της αλυσίδας PLANET Fitness and More που λειτουργούν με franchise

Από τις 5 Ιουνίου, πέντε από τα γυμναστήρια του δικτύου της PLANET Fitness & More, τα οποία λειτουργούν με δικαίωμα δικαιοχρησίας (franchise), δεν θα ανήκουν πλέον στον Όμιλο.

Πρόκειται για τα γυμναστήρια που φέρουν το σήμα της Planet Fitness and More στις περιοχές Άνω Πατήσια, Κάτω Πατήσια, Κυψέλη, Γαλάτσι και Χολαργό, τα οποία δεν λειτουργούν σύμφωνα με το μοντέλο και τα ποιοτικά πρότυπα του δικτύου ως προς τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις, το ανθρώπινο απασχολούμενο δυναμικό και την ακολουθητέα τιμολογιακή πολιτική.

Είναι αυτονόητο ότι οι ενεργείς συνδρομές των μελών στα παραπάνω πέντε γυμναστήρια, δεν επηρεάζονται και τα μέλη τους μπορούν να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις των γυμναστηρίων αυτών, υπό τη νέα επωνυμία και διοίκηση, για όσο διαρκεί η υφιστάμενη συνδρομή τους, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Παρόλα αυτά, η PLANET Fitness and More στα μέλη αυτά, που τίμησαν με την επιλογή τους το όνομά της, δίνει τη δυνατότητα, για το υπόλοιπο της συνδρομής τους, να μεταφερθούν σε όποιο από τα έντεκα – μέχρι σήμερα - γυμναστήρια της αλυσίδας επιθυμούν, χωρίς επίσης καμία οικονομική επιβάρυνση.

Από τον Απρίλιο του 2012, η PLANET Fitness and More, κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αθλούμενου κοινού, τιμώντας την επιλογή του, επεκτείνοντας το δίκτυό της, δημιουργώντας και εφαρμόζοντας νέα φιλοσοφία, βασικοί πυλώνες της οποίας είναι η ποιότητα στις υπηρεσίες, στις εγκαταστάσεις και στο ανθρώπινο δυναμικό, πάντα σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

"Σε μια καθημερινότητα που επιτάσσει περισσότερο από ποτέ να φροντίζουμε την υγεία και την ευεξία μας, στα PLANET Fitness and More, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την αλυσίδα των γυμναστηρίων μας, έχοντας όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε δίπλα μας και πάντα σε προτεραιότητα χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητά των υπηρεσιών και την φιλοσοφία μας".

Εκ μέρους της διοίκησης των Planet Fitness and More

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κερδισμένοι και χαμένοι του κοινωνικού μερίσματος

Κερδισμένοι αλλά και «χαμένοι» προκύπτουν από τα - έως τώρα - κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα με αρκετά κρίσιμα σημεία να μένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

Τι είναι η ελληνική τηλεόραση; 5 πρόσωπα-σταθμοί απαντούν

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Λιάνης, Ροβήρος Μανθούλης και Φρόσω Ράλλη μιλούν για πάθη, παθογένειες και ιάσεις της ελληνικής τηλεόρασης.

Στους 21 οι νεκροί στην Μάνδρα-Εντοπίστηκε ακόμα ένα θύμα κάτω από τα μπάζα

Συνεχώς διευρύνεται η λίστα του θανάτου στην πληγείσα από τις πλημμύρες Μάνδρα -Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί το Σάββατο, ένας ακόμη την Κυριακή και ένας σήμερα μετά τις 8 το πρωί, φτάνοντας έτσι τους 21 νεκρούς, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό ακόμη ενός αγνοούμενου

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24