MARKET

“Love / Hate”, η γεμάτη αντιθέσεις, limited edition του adizero f50

“Love / Hate”, η γεμάτη αντιθέσεις, limited edition του adizero f50

Το adizero f50 Tattoo Pack είναι το νέο μέλος της συλλογής #ThereWillBeHaters.

Μια νέα, πολύ τολμηρή προσθήκη στη συλλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών #ThereWillBeHaters θα κυκλοφορήσει από την adidas σε περιορισμένο αριθμό παγκοσμίως, το adizero f50 Tattoo Pack.

Ο σχεδιασμός του adizero f50 Tattoo Pack αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και την ξεχωριστή προσωπικότητα που μόνο οι καλύτεροι παίκτες μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο. Το δεξί και το αριστερό παπούτσι έχουν διαφορετικά σχεδιαστικά μοτίβα, με σκοπό να απεικονίσουν τις έννοιες της «αγάπης» και του «μίσους». Στο δεξί παπούτσι αποτυπώνεται ένα απειλητικό μαύρο κρανίο που δίνει έμφαση στο σθένος, στη δύναμη και στο μίσος, ενώ το αριστερό παπούτσι έχει σχεδιαστεί με φωτεινά χρώματα και σχέδια, ενώ ένα τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι.

Το απόλυτο κομπλιμέντο για ένα σταρ είναι να έχει "haters". Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο ξέρουν πως η κορυφαία τους απόδοση στο γήπεδο προκαλεί το φθόνο οπαδών και αντιπάλων, ιδιαίτερα στα social media. Αυτός ο φθόνος είναι που τρέφει την αυτοπεποίθησή τους και τους σπρώχνει σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές ζουν και εξελίσσονται από τους “haters” και δεν απολογούνται για αυτό.

Το νέο Tattoo Pack διαθέτει όλες τις καινοτομίες που καθιστούν το adidas adizero f50 το απόλυτο «όπλο» για μέγιστη ταχύτητα και ευελιξία στο γήπεδο. Το 3D dribbletex υλικό που πλαισιώνει το επάνω μέρος του παπουτσιού, επιτρέπει ταχύτατες ντρίμπλες σε υγρό ή στεγνό τερέν, ενώ ο σχεδιασμός του κάτω μέρους του παπουτσιού αυξάνει την πρόσφυση για καλύτερο έλεγχο των κινήσεων στο γήπεδο.

Το νέο adidas adizero f50 Tattoo Pack θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο κατάστημα της adidas στο Ελληνικό στα μέσα Μαρτίου, σε περιορισμένο αριθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ