MARKET

Live το ανανεωμένο site της Media Markt!

Live το ανανεωμένο site της Media Markt!

Στον "αέρα" βρίσκεται πλέον το ανανεωμένο site της Media Markt το οποίο δίνει πολλές και νέες δυνατότητες στον καταναλωτή.

Η Media Markt, ανταποκρινόμενη έμπρακτα στη δέσμευσή της να προσφέρει τη μοναδική αγοραστική εμπειρία της εταιρείας σε κάθε κανάλι διανομής των προϊόντων της, επανασχεδίασε την επίσημη ιστοσελίδα της www.mediamarkt.gr.

Με έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης, η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας είναι η πρώτη στην Ελλάδα στην κατηγορία της που μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε συσκευή, ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση και τις αναλογίες της, έτσι ώστε να εμφανίζεται στο χρήστη με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνει τις ηλεκτρονικές αγορές παιχνίδι.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί πιο εύκολα και γρήγορα στις ενότητες που επιθυμεί και στα αγαπημένα του προϊόντα. Η διαδικασία της αγοράς έχει πλέον απλοποιηθεί, καθώς ο καταναλωτής μπορεί να προσθέσει στο καλάθι αγορών το προϊόν της επιλογής του με μία μόλις κίνηση, μιας και τον συνοδεύει σχεδόν σε κάθε σημείο της περιήγησής του. Επιπρόσθετα, ενημερώνεται για συμπληρωματικά προϊόντα που πιθανόν να τον ενδιαφέρουν βάσει της ηλεκτρονικής αγοράς που έχει ήδη πραγματοποιήσει.

Παράλληλα, η Media Markt γνωρίζοντας την αξία της ουσιαστικής και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους καταναλωτές, διαθέτει live chat το οποίο πρακτικά σημαίνει, ότι υπάρχει virtual πωλητής συνεχώς στη διάθεση του επισκέπτη, δίνοντας προστιθέμενη αξία στις ηλεκτρονικές του αγορές.

Η Media Markt, επικοινωνεί την ανανεωμένη ιστοσελίδα της με νέα online διαφημιστική καμπάνια, η οποία προβάλλεται από τις 12 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ