MARKET

Legion Run: Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας! Η μέρα πλησιάζει!

Legion Run: Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας! Η μέρα πλησιάζει!

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2015, το γνωστό πλέον Legion Run επιστρέφει στην Αθήνα και όπως μας έχουν πει οι διοργανωτές θα είναι “Μεγαλύτερο, καλύτερο και σίγουρα διαφορετικό”.

Η διάθεση των διοργανωτών να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία για όσους θα λάβουν μέρος φέτος είναι εμφανής από το γεγονός ότι η διοργάνωση γίνεται σε νέα τοποθεσία και συγκεκριμένα στις Αλυκές Ανάβυσσου με τη στήριξη του Δήμου Σαρωνικού.

“Μετά από δυο επιτυχημένες περιοδείες στη Νότια και Κεντρική Ευρώπη το 2014 και 2015, οι οποίες μας έκαναν σοφότερους και πιο δημιουργικούς, επιστρέφουμε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο. Θέλουμε να προσφέρουμε την ίδια μοναδικά έντονη εμπειρία η οποία αποτυπώνεται στη μνήμη όποιου έχει λάβει μέρος, αλλά την ίδια στιγμή να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό από πέρσι. Οι αλλαγές ξεκινούν από την τοποθεσία, την οποία θεωρούμε πολύ ξεχωριστή και συνεχίζουμε με τη προσθήκη νέων εμποδίων”, αναφέρει ο Αντώνης Αλεξόπουλος, PhD, Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας του Legion Run.

Για όσους δε γνωρίζουν, το Legion Run είναι μια διαδρομή πέντε χιλιόμετρων με ευφάνταστα εμπόδια, η οποία απευθύνεται και προσφέρει μια ανεπανάληπτη πρόκληση σε άτομα απ’ όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας λόγω του μη-ανταγωνιστικού της χαρακτήρα. Τα εμπόδια είναι τοποθετημένα πάνω σε μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων και είναι κατασκευασμένα με τρόπο που δοκιμάζει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό, αφού οι δρομείς καλούνται να περάσουν πάνω από φωτιά, να σκαρφαλώσουν πάνω από τοίχους, να συρθούν μέσα σε λάσπη και κάτω από συρματόπλεγμα και να περάσουν μέσα από δεξαμενές με πάγο και νερό. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επιτυχία τους μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους με μουσική, φαγητό, ποτό, διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Ο μοναδικός συνδυασμός από σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αναπόφευκτης ομαδικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μαζί με τη ζωντανή μουσική, τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το φαγητό και το γλέντι, είναι αποδεδειγμένα μια συνταγή επιτυχίας σε όσες χώρες έχει πάει το Legion Run και οι διοργανωτές στοχεύουν να προσφέρουν την ίδια εμπειρία, αλλά με καλύτερο και αναβαθμισμένο τρόπο στις 13 Σεπτεμβρίου .

Για να μάθετε περισσότερα για το Legion Run, επισκεφθείτε το www.legionrun.gr ή επικοινωνήστε με την κα Σκέντζιου Χριστίνα στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 00357 96 780565.

Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός, Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα “αλλαγμένοι”. Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η Περηφάνια. Το Legion Run είναι και συμβολίζει την υπερπήδηση προσωπικών προκλήσεων και τη συγκίνηση της απόδειξης στον εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ!

Περισσότερο απ’ όλα όμως είναι η ευκαιρία να βγεις έξω και να μπορέσεις να διασκεδάσεις ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ