MARKET

Ξεπερνώντας τα όρια για τα παιδιά

Ξεπερνώντας τα όρια για τα παιδιά

Παγκόσμιο ρεκόρ θα επιχειρήσει ο Λευτέρης Παρασκευάς στο πιο απαιτητικό τρίαθλο του κόσμου από το Λονδίνο στο Παρίσι

Έτοιμος να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο απαιτητικό τρίαθλο του κόσμου, το Enduroman Arch to Arc, είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς, 40 ετών, από τον Βόλο, πρώην πρωταθλητής κολύμβησης, που ζει και εργάζεται ως κομμωτής στην Αθήνα.

Με σημείο εκκίνησης την Μαρμάρινη Αψίδα του Λονδίνου, ο Λευτέρης περιμένει από ώρα σε ώρα την τελική έγκριση εκκίνησης από τους διοργανωτές για να τρέξει 140 χιλιόμετρα από το Λονδίνο έως το Ντόβερ, να κολυμπήσει 33,8 χιλιόμετρα διασχίζοντας το στενό της Μάγχης ως το Καλέ στις ακτές της Γαλλίας και να κάνει ποδήλατο για 289,7 χιλιόμετρα μέχρι το τερματισμό στην Αψίδα του Θριάμβου, στο Παρίσι.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς ξεκίνησε στις 19 Απριλίου 2015 τη μεγάλη φιλανθρωπική καμπάνια «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια Για Τα Παιδιά», μέσω μιας σειράς μεγάλων δοκιμασιών, η οποία κορυφώνεται με το Enduroman, Arch to Arc.

Ξεπερνώντας τα όρια για τα παιδιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο 18 αθλητές παγκοσμίως έχουν τερματίσει τη συνολική απόσταση των 463,5 χιλιομέτρων αυτού του αγώνα και ο Λευτέρης έχει σαν στόχο, όχι μόνο να τερματίσει, αλλά και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο είναι 61 ώρες και 27 λεπτά συνεχούς αγώνα.

Η WIND στηρίζει αυτή την προσπάθεια και παράλληλα την εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων που έχει ξεκινήσει ο Λευτέρης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ammado για τον Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «ΠΕΡΠΑΤΩ» και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Λόγω μπλοκαρίσματος στις τράπεζες του εξωτερικού, δεν μπορεί να εκτελεστεί έμβασμα στο ammado. Για το λόγο αυτό, οι δωρεές για την εκστρατεία του Λευτέρη προσωρινά μεταφέρονται στον λογαριασμό του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Δεσμός ( www.desmos.org)

BHMA 1

Έμβασμα στο λογαριασμό του Δεσμού

ALPHABANK

DESMOS NON -PROFIT

ΙΒΑΝ:GR1101401240124002002007025

BIC: CRBAGRAA

ALPHA BANK – Merlin branch
5 Merlin str., Athens 10671, Greece

Αιτιολογία κατάθεσης : όνομα καταθέτη και τη λέξη «ΛΕΥΤΕΡΗΣ»

BHMA 2

2.Αποστολή email στο [email protected] με τα στοιχεία επικοινωνίας και το ποσό δωρεάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ