MARKET

Κατάκτησε την πόλη με το νέο PureBOOST DPR της adidas

Κατάκτησε την πόλη με το νέο PureBOOST DPR της adidas

Με το νέο PureBOOST DPR, η adidas ανεβάζει και πάλι τον πήχη στο τρέξιμο στους δρόμους της πόλης. Με το χαμηλό και φαρδύ σχέδιό του και τις κορυφαίες τεχνολογίες που ενσωματώνει, το νέο παπούτσι running φέρνει τον runner πιο κοντά στο δρόμο.

H adidas παρουσιάζει το νέο παπούτσι running της σειράς PureBOOST, το PureBOOST DPR, ένα καινοτόμο παπούτσι που σχεδιάστηκε για να "ζωντανέψει" ξανά το τρέξιμο στην πόλη. Φτιαγμένο για τους λάτρεις της πρόκλησης, που τολμούν να κατακτούν την πόλη σε κάθε διαδρομή, το νέο PureBOOST DPR της adidas ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία Boost της adidas και το νέο χαρακτηριστικό heel-to-toe offset 8 χιλιοστών. Με τον ευέλικτο και ευπροσάρμοστο σχεδιασμό του, το PureBOOST DPR προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε κάθε πάτημα και δίνει στον runner μια πιο έντονη και πραγματική αίσθηση της επιφάνειας του δρόμου.

Κατάκτησε την πόλη με το νέο PureBOOST DPR της adidas

H adidas δημιούργησε τo PureBOOST DPR, εστιάζοντας σε αυτούς που αγαπούν το τρέξιμο στην πόλη και μελέτησε προσεκτικά τις ανάγκες τους. Έτσι, "γεννήθηκε" το PureBOOST DPR, ένα παπούτσι δυναμικό και ευέλικτο, όπως ο σύγχρονος runner, που υποστηρίζει κάθε ενέργεια του δρομέα, όταν θέλει να αποφύγει την κίνηση στο δρόμο, να ελιχθεί ανάμεσα στους πεζούς, να ξεπεράσει εμπόδια και να τιθασεύσει το γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον της πόλης.

Ο Stephan Schneider, Product Manager του PureBOOST DPR, δήλωσε: "Σε όλο τον κόσμο οι δρομείς ανακαλύπτουν τις πόλεις και εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους, μέσα από διαδρομές που οι ίδιοι επιλέγουν και τις προκλήσεις που θέλουν να πετύχουν. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για αυτόν ακριβώς τον τύπο δρομέα, που λατρεύει τη δημιουργία και επιθυμεί μια εμπειρία τρεξίματος που θα ανταποκρίνεται σε αυτόν. Έτσι οδηγηθήκαμε στο σχέδιο της σόλας 8 χιλιοστών heel-to-offset, που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Boost, φέρνει το πόδι πιο κοντά στην επιφάνεια του δρόμου, παρέχοντάς του μια χαμηλή και αναπαυτική θέση".

Το νέο PureBOOST DPR θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Μαΐου στα adidas Stores, σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών και στο www.adidas.gr.

Κατάκτησε την πόλη με το νέο PureBOOST DPR της adidas

Βασικά χαρακτηριστικά:

Primeknit– Το ευπροσάρμοστο αυτό πρωτοποριακό υλικό, χωρίς ραφές, τεσταρισμένο με το σύστημα ARAMIS, αγκαλιάζει το πόδι και παρέχει άνεση και προστασία απέναντι σε οποιοδήποτε εμπόδιο ή διαδρομή.

Heel fit counter system – Η ειδική αυτή κατασκευή στηρίζει την κάτω και την Αχίλλειο φτέρνα, υποστηρίζει το πόδι σε κάθε του κίνηση δίνοντας του ταυτόχρονα αίσθηση ελευθερίας κινήσεων αλλά και σταθερότητας.

Πλατύ forefoot – Ο σχεδιασμός του μπροστινού μέρους παρέχει μια επιφάνεια που προσαρμόζεται στις διαφορετικές υφές της κάθε επιφάνειας και επιτρέπει τις πιο απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, ιδανικό για τρέξιμο σε κάθε γωνιά της πόλης.

Εξωτερική σόλα Stretchweb – Προσφέρει μια πιο ομαλή και άνετη αίσθηση κατά το τρέξιμο. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Boost απελευθερώνει όλη τη δυναμική του δρομέα και εφαρμόζει στη φυσική κίνηση και το πάτημα του ποδιού.

Τεχνολογία BOOST – έξτρα άνεση, αντι-κραδασμική προστασία και επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ