MARKET

Κάποτε στην Καλιφόρνια… το ξύλο έπεφτε βροχή!

DSC_6916.NEF
DSC_6916.NEF LOST DOG PRODUCTIONS, LLC.

Όταν μπλέκεις με τον αγαπημένο σκύλο του Μπρους Ουίλις, πες την προσευχή σου. Ακόμα κι αν είσαι ο Τζέισον Μομόα.

Το Venice της Καλιφόρνια, είναι γνωστό για την διάσημη παραλία του, τους σέρφερ και τον καυτό ήλιο. Από τις 22 Ιουνίου, το «Κάποτε στην Καλιφόρνια» μας μαθαίνει και τον ιδιωτικό ντετέκτιβ-σήμα κατατεθέν της περιοχής.

Ο Στιβ Φορντ είναι ένας πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ με αδυναμία στις γυναίκες, ανώριμος και με το συνήθειο να μπλέκει σε «βρωμοδουλειές». Από τις… στενές σχέσεις με τις γυναίκες που του έχουν αναθέσει να βρει, μέχρι να κάνει σκέιτ γυμνός στους δρόμους ώστε να ξεφύγει από τους διώκτες του, ήταν ζήτημα χρόνου να βρεθεί κάποιος που θα του κάνει τη ζωή πιο δύσκολη απ’ ότι συνήθως. Δυστυχώς για τον Φορντ, αυτός ο κάποιος είναι το «βουνό» Τζέισον Μομόα. Ευτυχώς για τον Φορντ, ο ίδιος είναι ο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει», Μπρους Ουίλις. Στην επική μονομαχία έρχεται να προστεθεί άφθονο πιστολίδι, αδίστακτοι τοκογλύφοι, μεγαλέμποροι ναρκωτικών και ένα θανάσιμο λάθος: η απαγωγή του αγαπημένου σκύλου του Ουίλις.

DSC_4424.NEF
DSC_4424.NEF LOST DOG PRODUCTIONS, LLC.

Πέρα από την τιτανομαχία Μπρους Ουίλις – Τζέισον Μομόα που περιμένουμε σαν τρελοί, το καστ-δυναμίτης περιλαμβάνει και τον σπουδαίο Τζον Γκούντμαν, την πανέμορφη Φάμκε Γιάνσεν και μία από τις πιο «καυτές» γυναίκες του κόσμου σύμφωνα με το Μaxim, την Τζέσικα Γκόμες, πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Φύγαμε για Καλιφόρνια;

Το "Κάποτε στην Καλιφόρνια" κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου από την Odeon.

Δείτε το trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ