MARKET

Αυτό είναι το iPhone7

Αυτό είναι το iPhone7

Η μεγάλη μέρα για την Apple. Όλα τα νέα στοιχεία για τα iPhone 7, 7 Plus και το Apple Watch 2. Πόσο κοστίζουν στις ΗΠΑ, πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα, ποιες είναι οι νέες καινοτομίες που παρουσίασε ο Tim Cook και το επιτελείο του. Οι νέες συνεργασίες που έκαναν "θόρυβο" (Pics+Vids)

Πρώτη παρουσίαση για τα iPhone 7, iPhone 7 Plus, αλλά και το Apple Watch 2, τα νέα πολυαναμενόμενα "παιδιά" του αμερικανικού κολοσσού, Apple. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από την πρεμιέρα, τα δύο νέα κινητά θα κυκλοφορήσουν σε Ελλάδα και Κύπρο στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ το Apple Watch 2 θα μας έρθει στις 16 Σεπτέμβρη.

Η διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα είναι ότι το Plus έχει μια έξτρα φωτογραφική μηχανή, καθώς η εταιρία φαίνεται να έδωσε αυτή τη φορά μεγάλη σημασία στην εικόνα.

Tα νέα μοντέλα παρουσιάστηκαν σε δημοσιογράφους σε μια κατάμεστη αίθουσα, και με χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο να παρακολουθούν την εκδήλωση σε ζωντανή σύνδεση.

Αδιάβροχα, ανθεκτικά στη σκόνη, με καλύτερες κάμερες και χωρίς θύρα ακουστικών, τα νέα μοντέλα αναμένεται να ενθουσιάσουν τους φανατικούς οπαδούς της εταιρίας.

Η φωτογραφική μηχανή έχει σταθεροποιητή εικόνας, επιτρέπει 50% λιγότερο φως στη κάμερα και είναι 60% πιο γρήγορη από αυτή των προηγούμενων μοντέλων. Την ίδια ώρα, είναι βελτιωμένη κατά 30% όσον αφορά στην ενεργειακή απόδοση.

Όλα όσα έγιναν στο Apple Event, παρακάτω με χρονολογική σειρά ανακοίνωσης τους.

Αυτό είναι το iPhone7

Συμφωνία με Nintendo

Μαζί με τα iPhone 7 και 7 Plus θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του iOS (10), η οποία όπως έχει ανακοινωθεί από τον Ιούνιο θα περιλαμβάνει αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης (UI) και προσθήκες λειτουργιών.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον Tim Cook να τραγουδά σε Carpool Karaoke.

Η πρώτη ανακοίνωση είχε να κάνει με τη νέα συμφωνία μεταξύ Nintendo και Apple και την κυκλοφορία του Super Mario Run μέσα στο 2016, που θα μπορεί να παίζεται με ένα χέρι. Θα διατίθεται για όλες τις συσκευές της Apple μέσω App Store.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το tool, iWork με το οποίο δύο χρήστες θα μπορούν να δουλεύουν παράλληλα και να μοιράζονται ταυτόχρονα το ίδιο περιεχόμενο σε Mac και iPad. Η συγκεκριμένη υπηρεσία πλέον λειτουργεί και real-time.

Το νέο Apple Watch Series 2:

Όπως ανακοινώθηκε, η Apple κατάφερε να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση των πωλήσεων ρολογιών και στην πρώτη θέση για τα smartwatches.

-Κοστίζει 369 δολάρια (τιμή για ΗΠΑ).

-Κυκλοφορεί στις 16 Σεπτέμβρη.

-Το νέο Apple Watch είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων. Μάλιστα, μπορεί να "βγάζει" το νερό από το ηχείο του.

-Έχει Διπύρηνο επεξεργαστή και δύο φορές ταχύτερη GPU καθώς και δύο φορές πιο φωτεινή οθόνη.

-Επίσης, περιλαμβάνει GPS. Μέσω του Viewranger app, η λειτουργία του GPS μπορεί να αποθηκεύει τα μέρη που πηγαίνετε για περπάτημα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να έχετε μαζί σας το iPhone.

Πηγή: news247.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ