MARKET

Η WIND Ελλάς ξεκινά συνεργασία με την PayPal

Η WIND Ελλάς ξεκινά συνεργασία με την PayPal

Όλοι οι συνδρομητές τηςWIND F2GκαιQμπορούν τώρα να ανανεώσουν με ευκολία τις προ-πληρωμένες συνδρομές με τηνPayPal –είτεonlineή μέσω τωνmobileεφαρμογών των πακέτωνF2G & Q.

Οι πελάτες έχουν πλέον την δυνατότητα ταχύτατης και ασφαλούς ανανέωσης χρόνου ομιλίας με ελάχιστα κλικ,χωρίς να υποχρεούνται να πληκτρολογήσουν τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας τους και αποφεύγοντας την κοινοποίηση προσωπικών οικονομικών στοιχείων.

Ήδη πολλοί Έλληνες προτιμούν τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, τον οποίον και ανανεώνουν μέσω των φορητών συσκευών τους. Επιλέγουν την ευέλικτη λύση της προπληρωμής, καθώς αυτή τους διευκολύνει να οργανώσουν τα προσωπικά έξοδα της κινητής τηλεφωνίας και ταυτόχρονα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προϋπολογισμού τους. ΗPayPalπροσφέρει έναν ταχύτερο και ακόμα πιο άνετο τρόπο να προσθέτεις χρόνο ομιλίας στο τηλέφωνό σου. Μπορείς να τον ανανεώσειςonline,μέσω των ιστοσελίδωνwww.f2g.grκαιwww.myq.grή με τις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας τωνF2G & Q,ξεχνώντας πλέον τιςκάρτεςscratch, καθώς και την επίσκεψη σε φυσικά καταστήματα.

«Για τηνPayPal,την εταιρεία με την ηγετική θέση στιςonlineπληρωμές, είναι υψίστης σημασίας η δυνατότητα να διεκπεραιώνεις όσο γίνεται πιο εύκολα και άνετα όλες τις καθημερινές σου δουλειές, όπως η ανανέωση χρόνου ομιλίας στο κινητό σου τηλέφωνο. Επομένως, είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τηνWINDΕλλάς–μια πρωτοποριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, η οποία διευκολύνει την επικοινωνία εκατομμυρίων ατόμων με τους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες τους»,δήλωσε η Ganna Yevtushenko,ΔιευθύντριαΕπιχειρησιακήςΑνάπτυξης της PayPalγια τηνΚεντρική καιΑνατολική Ευρώπη.

Η ανανέωση χρόνου ομιλίας στο κινητό σου με την υπηρεσίαPayPalδιαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείς στοwww.wind.gr, να διαλέξεις λογαριασμόF2GήQ, να επιλέξεις το ποσό που θέλεις να προσθέσεις και τέλος, να επιβεβαιώσεις την πληρωμή μέσωPayPal.Αυτό ήταν! Εναλλακτικά, η ανανέωση με τηνPayPalμπορεί να γίνει επίσης απευθείας μέσω τωνmobileεφαρμογών τωνF2G &Q.

ΗWINDκαι ηPayPalσχεδιάζουν να επεκτείνουν και να εδραιώσουν την συνεργασία τους στο εγγύς μέλλον. «Οι πελάτες μας αναμένουν από εμάς ευκολία και διαθεσιμότητα. Χάρη στηνPayPal,είμαστε σε θέση να τους παρέχουμε και τα δύο. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι πελάτες τηςWINDθα εκτιμήσουν και θα απολαύσουν στο έπακρο την έξυπνη αυτή λύση. Πάγια δέσμευσή μας, η προσφορά κορυφαίων υπηρεσιών που δίνουν αξία στην καθημερινή επικοινωνία»,αναφέρει ο Ηρακλής Δούμας, Προϊστάμενος Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών τηςWINDΕλλάς.

Τα βασικότερα προτερήματα της ανανέωσης χρόνου μέσωPayPal:

  • Μπορείς να κάνεις την ανανέωση με ευκολία και άνεση, μόνο με μερικά κλικ,χρησιμοποιώντας τον λογαριασμόPayPal
  • Είτεonlineή μέσω της ειδικής εφαρμογής τηςWind –ο χρόνος ομιλίας μπορεί να ανανεωθεί οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι
  • Δεν χρειάζεται να εισάγεις, να πληκτρολογήσεις και να κοινοποιήσεις κανέναν σύνθετο αριθμό πιστωτικής κάρτας, ούτε άλλα οικονομικά δεδομένα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ