MARKET

H NIKE παρουσιάζει το νέο ΝΙΚΕ FOOTBALL APP

H NIKE παρουσιάζει το νέο ΝΙΚΕ FOOTBALL APP

Ο κόσμος της Nike Football -και μια ευκαιρία που ανοίγει την πόρτα προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο- βρίσκεται στην τσέπη σου.

Η Nike κυριάρχησε στο ψηφιακό τοπίο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία. Καθώς η προσοχή αρχίζει πια να προσανατολίζεται προς την έναρξη των εγχώριων πρωταθλημάτων, η Nike αποκαλύπτει μια νέα εφαρμογή για κινητά και tablets που θα συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει για το ποδόσφαιρο η κορυφαία εταιρία ποδοσφαιρικών παπουτσιών και ρουχισμού στον κόσμο.

H NIKE παρουσιάζει το νέο ΝΙΚΕ FOOTBALL APP

Το Nike Football Αpp επιτρέπει σε κάθε ποδοσφαιριστή να οργανώνει αγώνες και να επικοινωνεί ψηφιακά με φίλους και συμπαίκτες. Επιπλέον, οι χρήστες της έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρώτοι από όλους πρόσβαση σε κάποιο νέο προϊόν της Nike. Το πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός ότι θα αποτελέσει μια ευκαιρία προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέσω της Nike Academy –της ποδοσφαιρικής ακαδημίας για νεαρούς παίκτες που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο St. George's Park, το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αγγλίας. Το Nike Football App αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αφού μέσω αυτής οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε κληρώσεις για να παίξουν ενάντια σε κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

"Αυτός είναι ο τρόπος για να έχετε τη Nike Football στο τσεπάκι σας. Η εφαρμογή θα επιτρέπει στα μέλη της να αποκτούν πρώτοι πρόσβαση σε ό, τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί σε προϊόντα, νέα και events. Θα αποτελεί ταυτόχρονα το μοναδικό τρόπο μέσω του οποίου θα μπορεί κανείς να αποκτήσει μια θέση στη Nike Academy και να καταφέρει έτσι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού, όπως έκαναν οι παίκτες Tom Rogic (Αυστραλία), Abdul Waris και David Accam (Γκάνα)", δήλωσε ο Davide Grasso, Marketing Officer της NIKE.

H NIKE παρουσιάζει το νέο ΝΙΚΕ FOOTBALL APP

Το Nike Football App παρέχει επίσης τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργούν τις δικές τους μικρο-κοινότητες μέσω της ενότητας "Ομάδα" για να παραμένουν σε επαφή με τους φίλους και τους συμπαίκτες τους και να φροντίζουν να μην χάνουν ποτέ ευκαιρία για ποδόσφαιρο. Χρησιμοποιώντας την ενότητα "Παιχνίδι", οι παίκτες μπορούν επίσης να δηλώνουν συμμετοχή σε αγώνες ανά τον κόσμο.

"Η κοινότητα κάθε παίκτη θα αυξηθεί σε μέγεθος καθώς θα συνδέεται με παίκτες της περιοχής τους. Έτσι θα μπορούν να ανακαλύψουν περισσότερους αγώνες για να συμμετέχουν, με μεγαλύτερη συχνότητα και εναντίον νέων αντιπάλων. Είναι ο απόλυτος τρόπος για να παίζει κανείς περισσότερο και καλύτερο ποδόσφαιρο", πρόσθεσε ο Grasso. Η εφαρμογή οδηγεί τους παίκτες στα παρασκήνια της Nike και των ηρώων της, ενώ θα παρέχει πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι μας, περιεχόμενο υψηλής ποιότητας αλλά και πρόσβαση σε προϊόντα περιορισμένης κυκλοφορίας και σε επικείμενα events".

H NIKE παρουσιάζει το νέο ΝΙΚΕ FOOTBALL APP

Το Nike Football App είναι ήδη διαθέσιμo στην Ελλάδα για iOS και για αρκετές Android συσκευές, ενώ θα επεκταθεί σύντομα και στις υπόλοιπες. Μπείτε στο http://gonike.me/Football_App, κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή και ζήστε την εμπειρία Nike Football.

H NIKE παρουσιάζει το νέο ΝΙΚΕ FOOTBALL APP

Εγγραφείτε τώρα στην ιστοσελίδα www.nike.com/riskeverything

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα NikeFootball στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ