MARKET

Η HUGO BOSS και η MERCEDES AMG PETRONAS σφραγίζουν την συνεργασία τους

Η HUGO BOSS και η MERCEDES AMG PETRONAS σφραγίζουν την συνεργασία τους
Η HUGO BOSS και η MERCEDES AMG PETRONAS σφραγίζουν την συνεργασία τους.

Metzingen, 1 Οκτωβρίου 2014. Η HUGO BOSS και η MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team θα συνεργάζονται από τον Ιανουάριο 2015.

Μετά από 33 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την McLaren, η HUGO BOSS είναι τώρα έτοιμη να γυρίσει μια νέα σελίδα και να αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Formula 1. Οι δύο εταιρείες προέρχονται από το νότο της Γερμανίας και η επιτυχία τους συντελείται από την εξαιρετική κατασκευή και την άριστη ποιότητα.

Με την επίσημη ανακοίνωση νωρίτερα φέτος της ενδυνάμωσης της υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ της HUGO BOSS και της Mercedes-Benz, η επέκταση της συνεργασίας στην ομάδα της Formula 1 της εταιρείας ήταν ένα λογικό επόμενο βήμα. Μακροχρόνια υποστηρίκτρια της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η HUGO BOSS έχει πλούτο εμπειρίας σε συναφείς δραστηριότητες χορηγίας, όπως και η Mercedes-Benz.

Η HUGO BOSS θα σχεδιάζει τον υψηλών απαιτήσεων ρουχισμό της ομάδας της MERCEDES AMG PETRONAS για χρήση στα circuit της Formula 1 και την έδρα της ομάδας. Η εμφάνιση της επωνυμίας της HUGO BOSS θα είναι χαρακτηριστική επίσης στα 2015 Silver Arrow cars και trackside facilities. Επιπλέον, μία συλλογή εμπνευσμένη από τη F1, η "BOSS for Mercedes-Benz Collection" θα παρουσιάζεται δύο φορές το χρόνο.

«Η MERCEDES AMG PETRONAS και η HUGO BOSS είναι το τέλειο ταίριασμα όσον αφορά τις αξίες τους και μπορούν και οι δύο να κοιτάξουν πίσω σε μεγάλες ιστορίες επιτυχίας», δήλωσε ο Gerd von Podewils, Senior Vice President Global Communication της HUGO BOSS. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με έναν τόσο ισχυρό εταίρο και προσβλέπουμε στις συνέργειες που θα δημιουργήσει η συνεργασία μας στο μέλλον».

Ο Επικεφαλής της Mercedes-Benz Motorsport Toto Wolff σημείωσε, «Ως ομάδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσελκύσαμε άλλο ένα εμπορικό σήμα του κύρους της HUGO BOSS, που προστίθεται στην ήδη εκτεταμένη και εντυπωσιακή λίστα των εταίρων μας. Όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική να «εφοδιαστούν» από τη HUGO BOSS στις πίστες την επόμενη σεζόν."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ