MARKET

Η Betfair κλείνει εισιτήρια για Βραζιλία με τις καλύτερες… τιμές!

Η Betfair κλείνει εισιτήρια για Βραζιλία με τις καλύτερες… τιμές!

Μια νέα μεγάλη πρόκληση για τις εθνικές ομάδες ξεκινάει από αυτή την Παρασκευή, καθώς αρχίζουν στην Ευρωπαϊκή ζώνη τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.

Στη μάχη ρίχνεται και η Ελλάδα, που έχει ως μοναδικό στόχο να συνεχίσει τις επιτυχίες και να δώσει το παρόν στα γήπεδα της Βραζιλίας. Αν θέλεις να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία αυτού του ταξιδιού, τα εισιτήρια για το Ρίο μπορείς να τα τσεκάρεις μέσα από την Betfair, καθώς εδώ θα βρεις μια πληθώρα επιλογών, αλλά και τις καλύτερες… τιμές!

Η Εθνική μας είχε την τύχη να αποφύγει τα μεγαθήρια στην κλήρωση και βρέθηκε στον 7 όμιλο μαζί με τις Σλοβακία, Βοσνία, Λετονία, Λιθουανία και Λιχτενστάιν, αντίπαλοι που ουσιαστικά ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο για τη συμμετοχή της χώρας μας σε άλλη μία κορυφαία διοργάνωση.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος είναι το φαβορί στη σχετική αγορά της Betfair για τον Νικητή Ομίλου σε απόδοση 2,12. Μεγάλη αντίπαλος της Ελλάδας θα είναι η Σλοβακία που ανταλλάσσεται στο 3,15, αλλά και η Βοσνία που προσφέρεται στο 3,45.

Σπουδαίες μάχες αναμένονται στον 1 όμιλο, που είναι από τους πλέον αμφίρροπους με τη συμμετοχή ομάδων όπως η Κροατία, το Βέλγιο, η Σερβία, αλλά και οι Σκωτία, Σκόπια και Ουαλία. Οι Βέλγοι αν και ήταν στην κλήρωση στο 3 γκρουπ δυναμικότητας, θεωρούνται αυτή τη στιγμή ως επικρατέστεροι για την πρωτιά, με την απόδοσή τους να βρίσκεται στο 2,44 και ακολουθεί η Κροατία στο 2,84. Μεγάλο αουτσάιντερ είναι οι Σέρβοι που παίζονται στο 4,40.

Πολλές παγίδες ενδέχεται να κρύβει ο 2 όμιλος για την Ιταλία, που ανταλλάσσεται στο 1,52, αφού η Δανία (4,80) δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, ενώ στο γκρουπ είναι και οι πάντα φιλόδοξοι Τσέχοι (4,50). Στον 3 όμιλο η Γερμανία αν παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη θα πάρει άνετα την πρόκριση και την πρωτιά και δικαιολογημένα τα "πάντσερ" προσφέρονται στο 1,22, με τους Σουηδούς να είναι στο 7,60.

Στον 4 όμιλο η Ολλανδία καλείται να ξεπεράσει το σοκ της κάκιστης παρουσίας της στο Euro και ευτυχώς για τους "Οράνιε" είχαν καλή κλήρωση, αφού μόνο οι Τούρκοι μοιάζουν ικανοί να τους δημιουργήσουν προβλήματα. Το ανταλλακτήριο προσφέρει στο 1,34 τους Ολλανδούς και στο 5,10 την Τουρκία. Όλα ανοιχτά είναι στον 5 όμιλο, όπου κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ποια από τις Ελβετία (2,62), Νορβηγία (2,92) ή Σλοβενία (4,20) έχει σαφές προβάδισμα για την πρωτιά, ενώ επικίνδυνες για να κόψουν βαθμούς από τους "ισχυρούς" είναι τόσο η Αλβανία (9,40), όσο και η Κύπρος (10,50).

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ομίλους, στον 6 η Πορτογαλία είναι η επικρατέστερη για να τερματίσει 1 και ανταλλάσσεται στο 1,49, με τη Ρωσία να ακολουθεί στο 2,94, στον 8 η Αγγλία παίζεται στο 1,41, αλλά με αντιπάλους όπως το Μαυροβούνιο (8,00), η Ουκρανία (6,20) και η Πολωνία (6,20), τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν άσχημα για τα "λιοντάρια" και τέλος στον 9, που είναι και ο μοναδικός με 5 ομάδες, η πρωτιά θα κριθεί ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία, με τους "Φούριας Ρόχας" να έχουν τον πρώτο λόγο και να ανταλλάσσονται στο 1,24.

Για πληρέστερη ενημέρωση για όλες τις αγορές της Betfair για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις, μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, εξειδικευμένες αναλύσεις, πλούσια στατιστικά και έγκυρα προγνωστικά επισκέψου το blog: stoixhma.betfair.gr Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Twitter: Betfair_hellas

Σχετικά με την Betfair

Η Betfair, αποτελεί την παγκόσμια μεγαλύτερη διαδικτυακή στοιχηματική κοινότητα μετά την επιτυχημένη και καινοτόμο ιδέα ανταλλαγής στοιχημάτων που παρουσίασε τον Ιούνιο 2000. Η Betfair, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί και προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέγουν τις δικές τους αποδόσεις και να στοιχηματίζουν μεταξύ τους ακόμα και μετά την έναρξη ενός γεγονότος. Η εταιρεία επεξεργάζεται καθημερινά 5 εκατομμύρια συναλλαγές, από τους 4.000.000 εγγεγραμμένους πελάτες της. Πέραν του ανταλλακτηρίου, η Betfair διαθέτει επίσης ένα πλούσιο πορτφόλιο καινοτόμων προϊόντων που περιλαμβάνουν καζίνο, πόκερ, exchange games.

Η Betfair έχει διακριθεί 2 φορές με τον τίτλο "Company of the Year" στα British Industry’s Emerging Business Awards και αποτελεί την μοναδική εταιρεία στοιχήματος που έχει κερδίσει το Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις καθώς το 2003 διακρίθηκε για την Καινοτομία της και πρόσφατα, το 2008, για το Διεθνές Εμπόριο.

Η Betfair, απασχολεί περισσότερους από 2,000 υπαλλήλους κυρίως στο Λονδίνο, στη Μάλτα και στην Αυστραλία. Η εταιρεία έχει άδεια λειτουργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Τασμανία, Αυστρία, Ιταλία και Μάλτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ