Η Volterra για 3η συνεχή χρονιά στο Energy Commodities Conference

Η Volterra για 3η συνεχή χρονιά στο Energy Commodities Conference

Η Volterra, για τρίτο συναπτό έτος δηλώνει δυναμικό παρόν στο διεθνές συνέδριο Energy Commodities Conference 2017, το οποίο διοργανώνεται τη Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στο Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναΐς” από την εταιρεία Boussias Conferences.

Η Volterra συμμετέχει με διττή ιδιότητα στο Energy Commodities, ως σύνεδρος αλλά και ως Υποστηρικτής. Η συμμετοχή της Volterra έρχεται σε εκπλήρωση της οριοθετημένης στρατηγικής της, να στηρίζει έμπρακτα σημαντικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη και αντικειμενική πληροφόρηση αναφορικά με το μέλλον του κλάδου της ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας.

Στο φετινό συνέδριο θα αναπτυχθούν εισηγήσεις για το ρόλο των Χρηματιστηρίων Ενέργειας στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, τη μετεξέλιξη του ΛΑΓΗΕ σε Χρηματιστήριο Ενέργειας στα πλαίσια του Μοντέλου Στόχου (Target Model), η διαπραγμάτευση των προϊόντων ΝΟΜΕ στη δευτερογενή αγορά και ο ρόλος του ΕΕΧ, καθώς και οι μηχανισμοί αποζημίωσης εγκατεστημένης ισχύος σε διαφορετικές χώρες.

Επιπλέον στο συνέδριο, θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις πληροφορικής για ενεργειακές εταιρίες και παρόχους που επενδύουν σε πλατφόρμες διαχείρισης ενέργειας. Τέλος, θα γίνει ειδική αναφορά από εκπροσώπους διεθνών εταιριών κοινής ωφέλειας για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρουν, τον τρόπο με τον οποίο προσελκύουν πελάτες και για το βαθμό «ανοίγματος» της αγοράς στις γειτονικές χώρες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κρήτη:Σκότωσε τον αδερφό του και αυτοκτόνησε πίνοντας υγρά μπαταρίας

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον αδελφό του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά κατέληξε στα τραύματά του

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ο διαβόητος serial killer Τσαρλς Μάνσον

Ο δολοφόνος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο συνοδευόμενος από πέντε αστυνομικούς

Η απόπειρα δολοφονίας του Βαρδή Βαρδινογιάννη από τη 17Ν

Ακόμη και (ακριβώς) 27 χρόνια μετά, η αποτυχημένη ενέδρα της 17Ν στον Έλληνα επιχειρηματία είναι μια αφήγηση που κόβει την ανάσα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24