Η Volterra για 3η συνεχή χρονιά στο Energy Commodities Conference

Η Volterra για 3η συνεχή χρονιά στο Energy Commodities Conference

Η Volterra, για τρίτο συναπτό έτος δηλώνει δυναμικό παρόν στο διεθνές συνέδριο Energy Commodities Conference 2017, το οποίο διοργανώνεται τη Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στο Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναΐς” από την εταιρεία Boussias Conferences.

Η Volterra συμμετέχει με διττή ιδιότητα στο Energy Commodities, ως σύνεδρος αλλά και ως Υποστηρικτής. Η συμμετοχή της Volterra έρχεται σε εκπλήρωση της οριοθετημένης στρατηγικής της, να στηρίζει έμπρακτα σημαντικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη και αντικειμενική πληροφόρηση αναφορικά με το μέλλον του κλάδου της ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας.

Στο φετινό συνέδριο θα αναπτυχθούν εισηγήσεις για το ρόλο των Χρηματιστηρίων Ενέργειας στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, τη μετεξέλιξη του ΛΑΓΗΕ σε Χρηματιστήριο Ενέργειας στα πλαίσια του Μοντέλου Στόχου (Target Model), η διαπραγμάτευση των προϊόντων ΝΟΜΕ στη δευτερογενή αγορά και ο ρόλος του ΕΕΧ, καθώς και οι μηχανισμοί αποζημίωσης εγκατεστημένης ισχύος σε διαφορετικές χώρες.

Επιπλέον στο συνέδριο, θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις πληροφορικής για ενεργειακές εταιρίες και παρόχους που επενδύουν σε πλατφόρμες διαχείρισης ενέργειας. Τέλος, θα γίνει ειδική αναφορά από εκπροσώπους διεθνών εταιριών κοινής ωφέλειας για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρουν, τον τρόπο με τον οποίο προσελκύουν πελάτες και για το βαθμό «ανοίγματος» της αγοράς στις γειτονικές χώρες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Έφιπποι, σημαίες και συνθήματα με θέα τον Θερμαϊκό

Γέμισε η παραλία της συμπρωτεύουσας με σημαίες ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Ένταση προς στιγμήν με αντιεξουσιαστές και έφηβες που κρατούσαν σημαίες

Υδραυλικοί-παλαιστές και ανιψιοί πολιτικών: Αναλύουμε το καστ του 'Survivor 2'

Για ακόμη μια χρονιά, όλες μας οι ελπίδες πάνε στους 'Μαχητές'.

ΘΕΜΑ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Συμβόλαιο από το εξωτερικό η δολοφονία Στεφανάκου

Το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο, η δεινότητα και η ψυχραιμία των δραστών με το Καλάσνικοφ φέρνει στο προσκήνιο το σενάριο των «ενοικιαζόμενων» εκτελεστών. "Το συγκεκριμένο συμβόλαιο είναι ίσως το πιο ακριβό που έχει υπογραφεί ποτέ στη χώρα μας" , λένε αστυνομικές πηγές

Χορεύοντας με τις Ελληνίδες MILF

Το φετινό ρόστερ του Dancing with the Stars μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24