MARKET

Η Stoiximan στο πλευρό της ομάδας Job – Pairs

Η Stoiximan στο πλευρό της ομάδας Job – Pairs

Η Stoiximan ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ομάδα της Job-Pairs για τη δημιουργία ακόμη περισσότερων ευκαιριών απασχόλησης για τους νέους, ενισχύοντας χορηγικά τον φορέα με σκοπό να στελεχώσει το ανθρώπινο δυναμικό του και να πολλαπλασιάσει τον θετικό κοινωνικό του αντίκτυπο.

O μη κερδοσκοπικός φορέας Job-Pairs, έχει ως κύριο όραμά του τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους μέσω του mentoring και της συμβουλευτικής καθοδήγησης για την στοχευμένη αναζήτηση του κλάδου που επιθυμούν να ακολουθήσουν στην έναρξη της επαγγελματικής τους πορείας.

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan δήλωσε: « Η υποστήριξή μας σε θεσμούς όπως αυτός της Job- Pairs είναι επακόλουθο της προσέγγισής μας για την κοινωνία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan. Επενδύουμε και συμμετέχουμε ενεργά με δράσεις που στηρίζουν και ανοίγουν νέους δρόμους ιδιαίτερα στα νέα παιδιά. Τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν χώρο στους νέους να εξερευνήσουν σε πραγματικές συνθήκες τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή να μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα το εργασιακή τους πορεία. Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να ενδυναμώνουμε το έργο του Jop- Pairs, ώστε να συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Άλλωστε πιστεύουμε πολύ στους νέους του τόπου μας και σαφώς οποιαδήποτε αντίστοιχη πρωτοβουλία δίνει βήμα και φωνή σε αυτούς, η Stoiximan πάντα θα το αφουγκράζεται.».

H κ. Μαρία Αγγελοπούλου, Project Manager του Job-Pairs σχολίασε σχετικά με τη συνεργασία: «Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε δίπλα μας εταιρικούς συμμάχους, πρόθυμους να ενισχύσουν χρηματικά το έργο μας. Με τη βοήθεια της Stoiximan μπορούμε να καλύψουμε τρέχουσες οικονομικές ανάγκες του οργανισμού μας και να φροντίσουμε ώστε ακόμα περισσότεροι νέοι να βρουν το επαγγελματικό μονοπάτι που τους ταιριάζει.»

Η πρωτοβουλία Job-Pairs υποστηρίζεται από 28 επιχειρήσεις, στελέχη των οποίων συμμετέχουν ως μέντορες, αλλά και σημαντικούς οργανισμούς, όπως ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος, η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεως και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα 504 εργασιακά ζευγάρια, και 120 βρίσκονται σε εξέλιξη της συμβουλευτικής διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.job-pairs.gr ή ακολουθήστε τη σελίδα του Job-Pairs στο Facebook !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ