MARKET

Η Nike + SNKRS παρουσιάζει την συλλογή 12 soles

Η Nike + SNKRS παρουσιάζει την συλλογή 12 soles

Με τη συλλογή «12 Soles», η Nike γιορτάζει την τεράστια επιρροή της στο μπάσκετ μέσα από μια συλλογή με μοντέλα που οριοθετούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αθλήματος.

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που επηρεάζει, περισσότερο από κάθε άλλο, τη λαϊκή κουλτούρα και εκτός γηπέδων. Από το 1972, όταν η Nike έκανε την είσοδό της στα γήπεδα μπάσκετ — με το μοντέλο 'Bruin and Blazer' — τα παπούτσια της έχουν τροφοδοτήσει τη φαντασία αθλητών, καλλιτεχνών, σχεδιαστών, μουσικών, φίλων του skate board και πολλών άλλων.

Μερικά από αυτά τα αθλητικά παπούτσια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με συγκεκριμένες στιγμές του παρελθόντος — από απίστευτες επιδόσεις σε τουρνουά μέχρι αξεπέραστες στιγμές στη μεγάλη οθόνη και από θρυλικές συνεργασίες μέχρι εκπληκτικές πορείες σε πρωταθλήματα. Άλλα πάλι, προορίζονται να αποτυπωθούν σε μελλοντικές μνήμες, υποστηρίζοντας τους σημερινούς ήρωες του παρκέ καθώς και μια νέα γενιά ειδώλων του street style.

Η Nike + SNKRS παρουσιάζει την συλλογή 12 soles

Στη συλλογή εκπροσωπούνται μερικά από τα μοντέλα-σταθμοί στην ιστορία της Nike στο μπάσκετ: Nike Air Force 1 (μέσω των τελευταίων εκδοχών του, SF AF-1 και AF-1 Upstep Warrior), Nike Air Max 2 Uptempo, Nike Uptempo, Nike Uptempo 97 και Nike Air Foamposite Pro. Αυτά έρχονται να συναντήσουν μερικές από τις πιο επιδραστικές πρόσφατες καινοτομίες της Nike: Nike Kobe XI Elite Low, Nike Zoom KD 9, Nike Kyrie 2 και Air Jordan XXXI. Η συλλογή συμπληρώνεται με τρία εμβληματικά μοντέλα της σειράς Jordan: Air Jordan IX Retro, Air Jordan XI Retro και Air Jordan XVI Retro.

Το κοινό στοιχείο όλων αυτών των σχεδίων είναι τα αδιαμφισβήτητα «αθλητικά γονίδια», που είναι το αποτέλεσμα της αδιάκοπης εστίασης στις ανάγκες του αθλητή, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ικανότητα προσέγγισης διαφορετικών πολιτισμών.

Από τις 3 Δεκεμβρίου, η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο Nike+ SNKRS, στον διαδικτυακό τόπο nike.com και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Αποκτήστε τη μοναδική συλλογή: http://gonike.me/12soles_gr

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό:
http://news.nike.com/news/nike-snkrs-12-soles-uptempo-jordan-air-force

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ