MARKET

Η μπάλα της adidas για τα ευρωπαϊκά προκριματικά του Μουντιάλ

Η μπάλα της adidas για τα ευρωπαϊκά προκριματικά του Μουντιάλ

Η adidas παρουσιάζει την επίσημη μπάλα των Ευρωπαϊκών Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 της FIFA. Έντονες κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις και νέο λογότυπο σε σχήμα καρδιάς.

Η adidas αποκαλύπτει την επίσημη μπάλα για τους Ευρωπαϊκούς Προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 της FIFA, που θα κρίνει ποιες ομάδες από την Ευρώπη θα καταφέρουν να ταξιδέψουν στη Ρωσία για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά του πλανήτη.

Πάνω στη νέα μπάλα είναι αποτυπωμένες αληθινές φωτογραφίες, τραβηγμένες στο γήπεδο από τους ίδιους τους οπαδούς, αναδεικνύοντας έτσι την ομορφιά του ποδοσφαίρου από τη σκοπιά του φιλάθλου. Ο σχεδιασμός της μπάλας αναδεικνύει τα συναισθήματα που κατακλύζουν τους οπαδούς και συμβολίζει την αδρεναλίνη και την ένταση που κλιμακώνονται στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης, περιλαμβάνει και ένα νέο λογότυπο σε σχήμα καρδιάς, το οποίο μαζί με τις εντυπωσιακές αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου, αντιπροσωπεύει τα καρδιοχτύπια και την έκρηξη των συναισθημάτων στις εξέδρες των γηπέδων. Η νέα μπάλα ενσωματώνει τον ίδιο κορυφαίο και καινοτόμο σχεδιασμό των πάνελς της Beau Jeu και της Fracas, προσφέροντας μια επιφάνεια κορυφαίας ποιότητας, ενισχυμένη πρόσφυση και καλύτερη ορατότητα ενώ βρίσκεται στον αέρα.

Ήδη από τον Σεπτέμβριο, η νέα μπάλα έχει κάνει την επίσημη εμφάνισή της στα γήπεδα του πρώτου γύρου των Ευρωπαϊκών Προκριματικών, ενώ είναι διαθέσιμη προς πώληση από τον Οκτώβριο στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ