MARKET

Η μπάλα επιστρέφει, το Schweppes με γεύση Mojito παραμένει!

Η μπάλα επιστρέφει, το Schweppes με γεύση Mojito παραμένει!

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει και το Schweppes με γεύση Mojito αποτελεί την καλύτερη συντροφιά σου.

Το θερμόμετρο έχει πάρει την ανηφόρα αφού βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Όσο περνούν οι ημέρες όμως, πλησιάζουμε και στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση για όλες τις ομάδες.

Κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν, ενώ οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν δώσει ήδη το πρώτο τους στίγμα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή. Παναθηναϊκός και Ατρόμητος ακολουθούν με τις βραδιές μας να αποκτούν άρωμα από την αγαπημένη μας ασπρόμαυρη θεά. Για όσους όμως δεν μένουν μόνο στο ποδόσφαιρο, το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχει και έντονο γαλανόλευκο χρώμα.

Οι εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Καζάν. Οι ελπίδες διάκρισης είναι μεγάλες αφού τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μας έχουν συνηθίσει να δίνουν τη μάχη τους για ένα μετάλλιο.

Και κάπου εδώ έρχεται η Schweppes να μας τις κάνει και άκρως... δροσιστικές καθώς πρόσθεσε στην γκάμα της που έχει φέρει στην Ελλάδα και το Schweppes με γεύση Mojito! Ένα αναψυκτικό με το γευστικό συνδυασμό των αρωμάτων μέντας καιlime χωρίς την προσθήκη αλκοόλ!

Με τέτοια ζέστη μερικές ανάσες δροσιάς είναι άκρως απαραίτητες είτε βρίσκεσαι σε κάποιο νησί είτε παραμένεις στην Αθήνα. Το Schweppes με γεύση Mojito σου εγγυάται ότι θα στις προσφέρει απλόχερα.

Για αυτό χαλάρωσε, επίλεξε το τι θα δεις και άσε το SchweppesμεγεύσηMojito να αναλάβει την καλοκαιρινή δροσιά σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ