MARKET

Τώρα το Wifi παίζει μπάλα παντού!

Συνεχίζεις να ψάχνεις ελεύθερο WiFi όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού για να ενημερωθείς για την αγαπημένη σου ομάδα; Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά δίπλα σου, καθώς ήδη στην Ελλάδα υπάρχουν 200.000 σημεία διαθέσιμα για δωρεάν σύνδεση!

Την ώρα που μάταια προσπαθείς να μάθεις τα αποτελέσματα του στοιχήματος από το κινητό σου, ψάχνοντας απεγνωσμένα ελεύθερο Wifi, ο διπλανός σου έχει ήδη ενημερωθεί.

Τη στιγμή που θέλεις να μπεις στην αγαπημένη σου ιστοσελίδα (το SPORT 24 φυσικά) για να δεις τι έγινε με τη μεταγραφή του παικταρά και δεν βρίσκεις πρόσβαση στο ίντερνετ, κάποιος εκεί κοντά έχει μάθει όλα τα τελευταία νέα της ομάδας σου.

Αλήθεια, "πως γένεν αυτό" όπως θα αναρωτιόταν και ο Πάτρικ Ογκουνσότο; Πολύ απλά, η ημέρα ανεξαρτησίας του Wifi έχει φτάσει για το διπλανό σου! Καιρός να κάνεις και εσύ το ίδιο!

Ο ΟΤΕ σε συνεργασία με τη Fon (παγκόσμιο WiFi δίκτυο), έφερε στην Ελλάδα, αποκλειστικά για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play την πρωτοποριακή υπηρεσία ΟΤΕ My WiFi, για δωρεάν σύνδεση στο Internet κι έξω από το σπίτι!

Όσοι ενεργοποιούν την υπηρεσία ΟΤΕ Μy WiFi συμμετέχουν στη δημιουργία και επέκταση ενός δικτύου φτιαγμένου από τους χρήστες για τους χρήστες.

Και είναι χαρακτηριστικό, ότι η κοινότητα του ΟΤΕ My WiFi, μεγαλώνει συνεχώς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλο το κόσμο. Στην Ελλάδα, τα WiFi spots έφτασαν τα 200.000 και παγκοσμίως τα 14 εκατομμύρια.

Πώς λειτουργεί; Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο router του συνδρομητή ΟΤΕ Double Play, δημιουργείται ένα νέο, διακριτό, δημόσιο WiFi δίκτυο μέσω του οποίου διαμοιράζεται με ασφάλεια ένα μικρό μέρος της σύνδεσης.

Αυτομάτως, ο χρήστης που διαμοιράζει, έχει το δικαίωμα να συνδεθεί δωρεάν σε όποιο από τα χιλιάδες WiFi Spots σημεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χρησιμοποιώντας το όνομα πρόσβασης & κωδικό της internet σύνδεσής του.

Πώς ενεργοποιείται; Όλοι οι συνδρομητές ΟΤΕ Double Play, μπορούν να μπουν στο ote.gr, να κάνουν login στο My OTE και να ενεργοποιήσουν το OTE My WiFi στην ενότητα My Internet (απαιτείται δωρεάν εγγραφή στο ote.gr).

Εναλλακτικά, μπορούν να καλέσουν δωρεάν από σταθερό ΟΤΕ στο 13888 και να ζητήσουν ενεργοποίηση του OTE My WiFi.

Πού υπάρχουν σημεία; Οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρουν ένα WiFi Spot στο χάρτη στο otemywifi.gr καθώς και στα δωρεάν ΟΤΕ Fon mobile apps που υπάρχουν για Android & iOS . Ήδη στην Ελλάδα υπάρχουν 150.000 σημεία διαθέσιμα για δωρεάν σύνδεση!

Περισσότερες πληροφορίες στο otemywifi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ