MARKET

H Λουξ επίσημο αναψυκτικό του UEFA EURO U19

H Λουξ επίσημο αναψυκτικό του UEFA EURO U19

Η Λουξ και η ΕΠΟ ανακοινώνουν με υπερηφάνεια τη συμφωνία για την χορηγία του Ευρωπαϊκού Πρωτάθληματος Ποδοσφαίρου Νέων κάτω των 19, (UEFA EURO U19), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου στη Βέροια, την Κατερίνη και τη Λάρισα.

Στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, θα συμμετέχουν οι διεθνείς των 8 κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων με την Ελλάδα να έχει ήδη εξασφαλίσει συμμετοχή, ως διοργανώτρια χώρα. Οι διαγωνιζόμενοι χωρίζονται σε δυο ομίλους των τεσσάρων όπου θα παίξουν μεταξύ τους μία φορά. Τα κορυφαία ζευγάρια θα οδηγηθούν στον ημιτελικό και οι 2 νικητές θα διεκδικήσουν στις 19 Ιουλίου το μεγάλο τρόπαιο.

Η κορυφαία ελληνική εταιρία αναψυκτικών θα υποστηρίξει χορηγικά και την προσπάθεια της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας U19 για διάκριση στην φετινή διοργάνωση. Η Λουξ, ως επίσημο αναψυκτικό της διοργάνωσης, θα δροσίσει και θα στηρίξει την μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού.

Στόχοι των δύο αυτών χορηγιών είναι να συμβάλλει στην άριστη διεξαγωγή των αγώνων, να προβάλλει την ελληνική φιλοξενία σε αθλητές και επισκέπτες αλλά και να ενθαρρύνει την ενεργή ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ