MARKET

H L'ARTIGIANO χορηγός της Εθνικής Εορτής της Ιταλίας

H L'ARTIGIANO χορηγός της Εθνικής Εορτής της Ιταλίας

Η L'Artigiano, η μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού, ήταν χορηγός της φετινής δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της Ιταλίας, την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην Πρεσβευτική Κατοικία στην Αθήνα.

Τη δεξίωση διοργάνωσαν ο Πρέσβης της Ιταλίας κος Glaentzer. και η σύζυγός του, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον διπλωματικό κόσμο, προσωπικότητες από την πολιτική και επιχειρηματική σκηνή της χώρας καθώς και εκπρόσωποι της L'Artigiano.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις της L'Artigiano.

Η Εθνική Εορτή της Ιταλίας είναι ο εορτασμός της επετείου του συνταγματικού δημοψηφίσματος της 2ας Ιουνίου 1946, όταν ο ιταλικός λαός μετά από 85 χρόνια βασιλείας κλήθηκε να επιλέξει τη μορφή του πολιτεύματός του, μοναρχία ή δημοκρατία. Στην Ιταλία, ο εορτασμός γίνεται κάθε χρόνο με στρατιωτικές παρελάσεις στην οποία συμμετέχουν όλα τα όπλα, τα αγήματα και τα σώματα ασφαλείας.

Η L'Artigiano, με 21 χρόνια λειτουργίας προωθεί με συγκεκριμένες ενέργειες την ιταλική κουλτούρα και γαστρονομία δίνοντας το παρόν σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ