MARKET

Η Coca-Cola Hellas πραγματοποιεί το Coca-Cola Winter Activation και κάνει σκι με την 24MEDIA!

Η Coca-Cola Hellas πραγματοποιεί το Coca-Cola Winter Activation και κάνει σκι με την 24MEDIA!

Η 24ΜΕDIA μπαίνει στη δράση το χειμώνα με την Coca-Cola, περνώντας μια ημέρα στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.

Μια μέρα απόλυτα αφιερωμένη στη δράση. Μια μέρα, απόλυτα αφιερωμένη στην 24MEDIA. Στο πλαίσιο της ενέργειας Coca­-Cola Winter Activation, οι δημοσιογραφικές ομάδες θα φύγουν για λίγο από το γραφείο, θα φορέσουν τα ρούχα του σκι και θα... πάρουν τα βουνά. Κυριολεκτικά.

Ξεκινώντας νωρίς το πρωί από τον Φάρο του Ψυχικού την Παρασκευή (27/02), παρέα με την Coca­-Cola και το ski bus της Coca­-Cola, θα μεταφερθούν στο κατάστημα ενοικιάσεων Πάππος­ - Μπαλντούμης για τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα κατευθυνθούν προς τα Κελάρια του Παρνασσού, όπου θα ξεκινήσει το "παιχνίδι".

Ευτυχώς για εμάς τους πρωτάρηδες, θα υπάρχουν δάσκαλοι ski και snowboard από τη σχολή σκι Πάππος­-Μπαλντούμης που θα μας καθοδηγήσουν αναλόγως, ενώ μετά τη δράση, θα ξαποστάσουμε στο σαλέ για μια δροσιστική Coca­-Cola.

Κάπως όμως θα πρέπει να πάρουμε πίσω και όλη την ενέργεια που θα χάσουμε, οπότε ένα γεύμα στο Αρχοντικό στην Αράχωβα θα μας βοηθήσει να αναπληρώσουμε τις χαμένες δυνάμεις.

Αν θες να μπεις κι εσύ στη δράση αυτόν τον χειμώνα, μπες στο http://www.winteraction.gr/ και κάνε "παιχνίδι" με τις ειδικές προσφορές που έχουν ετοιμάσει για σένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ