MARKET

Γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο με την αγαπημένη Guinness

Γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο με την αγαπημένη Guinness

“Η πιο αγαπημένη μαύρη μπύρα Guinness® προσκαλεί και φέτος τους φίλους της να γιορτάσουν την Ημέρα του Άγιου Πατρικίου με το δικό της μοναδικό τρόπο”

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2015 - Στις 17 Μαρτίου η Guinness® δίνει το πιο εορταστικό ραντεβού με περισσότερους από 70 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουν, για ακόμη μία χρονιά, την ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Από το Δουβλίνο μέχρι την Αθήνα, από το Λονδίνο μέχρι τη Λίμα του Περού, από το Παρίσι μέχρι το Σύδνεϋ και τη Στοκχόλμη και από τη Μόσχα μέχρι το Μοντσερράτ, ο ετήσιος εορτασμός θα απλωθεί και στις 6 ηπείρους προσκαλώντας όλους τους λάτρεις της Guinness® να γιορτάσουν το πνεύμα της πραγματικής ιρλανδικής φιλίας!

Η Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά, αποτελεί έναν από τους βασικούς σταθμούς της γιορτής, καθώς η Guinness® δίνει την ευκαιρία στους φίλους της να γιορτάσουν το μοναδικό θεσμό με τα κατάλληλα εφόδια!

Αναλυτικότερα, η πιο αγαπημένη μαύρη μπύρα θα προσφέρει το σήμα κατατεθέν της γιορτής, το επετειακό καπέλο St Patrick’s, σε όσους συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Αγίου Πατρικίου με τη Guinness® σε επιλεγμένα στέκια.

Παράλληλα, μέσα από τη σελίδα της στο facebοοκ, η Guinness® επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα μέσα από mini διαγωνισμούς.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Guinness® στο Facebook, πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς, ανακαλύψτε τα μέρη που θα γιορτάσουν τη St Patrick’s Day, προσκαλέστε τους φίλους σας για να γιορτάσετε μαζί τους και ενωθείτε με την πιο μεγάλη παρέα σε όλο τον κόσμο που θα απογειώσει το φετινό εορτασμό του Αγίου Πατρικίου!

https://www.facebook.com/GuinnessGreece

Γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο με την αγαπημένη Guinness
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ