MARKET

Γίνε ο ήρωας του κήπου ή της βεράντας σου!

Γίνε ο ήρωας του κήπου ή της βεράντας σου!

Ποιοτικές οικονομικές προτάσεις για τη διακόσμηση και τη φροντίδα του κήπου ή της βεράντας. Kαινοτόμα και μοντέρνα προϊόντα, υπηρεσίες, πολύτιμες συμβουλές από τους ειδικούς, είναι όσα ζητάς για να διαμορφώσεις το εξωτερικό δωμάτιο του σπιτιού σου με βάση τις δικές σου ανάγκες!

Τα καταστήματα Leroy Merlin, είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν να γίνεις εσύ ο ήρωας του κήπου ή της βεράντας σου, προσφέροντας ποιοτικές, σύγχρονες και οικονομικές προτάσεις για να μετατρέψεις τον κήπο σου σ’ έναν επίγειο παράδεισο!

Από τον Απρίλιο, στα καταστήματα Leroy Merlin θα βρεις τα πάντα σχετικά με την προετοιμασία, διαμόρφωση και διακόσμηση του κήπου ή της βεράντας.

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα/τραπεζαρίες κήπου, BBQ, φυτά, χλοοτάπητες-δάπεδα, εργαλεία κήπου και αμέτρητα άλλα προϊόντα κήπου σε μοναδικά ανταγωνιστικές τιμές!

Γίνε ο ήρωας του κήπου ή της βεράντας σου!

Στο νέο φυλλάδιο της Leroy Merlin, με ισχύ από 4 Απριλίου έως και 28 Μαΐου, μπορείς να δεις όλες τις Έξυπνες Αγορές σε προϊόντα κήπου.

Εκτός από είδη κήπου, στα καταστήματα Leroy Merlin, μμπορείς να βρεις χρήσιμες και λειτουργικές λύσεις για το σπίτι και μια ολοκληρωμένη γκάμα εργαλείων, ειδών κατασκευής και διακόσμησης. Η εταιρία Leroy Merlin συνεργάζεται με χιλιάδες προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προκειμένου να εξασφαλίσει για όλους εμάς τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές και επάξια να θεωρείται σπεσιαλίστας στη βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας με επιτυχία κάτω από μία στέγη, 14 διαφορετικά τμήματα.

Γίνε ο ήρωας του κήπου ή της βεράντας σου!

Αποτελώντας μέρος ενός τεράστιου δικτύου 898 καταστημάτων του γαλλικού Ομίλου Adeο και κατέχοντας τη 2η θέση στην Ευρώπη και 4η παγκοσμίως στην αγορά του «Φτιάξτο μόνος σου», είναι σε θέση να εξασφαλίζει διαρκώς το καλύτερο για το σπίτι μας και πάντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές.

Γίνε ο ήρωας του κήπου ή της βεράντας σου!

Επισκέψου ένα από τα 4 καταστήματα Leroy Merlin και ανακάλυψε κι εσύ, ότι μπορείς να βρεις σε ένα μέρος...κάθε λύση για κάθε σπίτι!

Γίνε ο ήρωας του κήπου ή της βεράντας σου!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ