Για 2η χρονιά "Ένας αγώνας για όλους"

Για 2η χρονιά "Ένας αγώνας για όλους"

Η WIND Ελλάς Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2012 και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ.

Για 2η χρονιά θα βρεθεί στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ η WIND Ελλάς, αναλαμβάνοντας Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (ΚΜΑ) όπως και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ. Με κύριο μήνυμα το επιτυχημένο «Ένας Αγώνας Για Όλους»,  η WIND θα προσπαθήσει και φέτος να φέρει τη διοργάνωση ακόμη πιο κοντά στην ελληνική κοινωνία.

Χαιρετίζοντας τη χορηγία από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σεβαστής τόνισε: «Πέρυσι στην αντίστοιχη συνέντευξη δήλωσα ότι βάζουμε στοίχημα να είμαστε και του χρόνου και τα επόμενα χρόνια με τη WIND. Αυτό επαληθεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο υπηρετώντας με όλες μας τις δυνάμεις αυτή τη συνεργασία έτσι ώστε να αποκτήσει προοπτική και βάθος χρόνου. Κάναμε ότι ήταν δυνατό για την συνέχιση της εντυπωσιακής προόδου του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ενώ συγχρόνως εκπληρώσαμε όλες μας τις υποχρεώσεις απέναντι στην WIND, δικαιώνοντας και τις προσδοκίες της. Η συνεργασία μας με τη WIND ενίσχυσε περαιτέρω και έδωσε μία καινούργια δυναμική στην κοινωνική διάσταση του ΚΜΑ. Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που φέτος έχουμε τη χαρά να γιορτάζει την 30η επέτειό του, είναι μια διοργάνωση με πολλαπλά μηνύματα και ένα μεγάλο κοινωνικό πρόγραμμα, το οποίο έχει θεσπιστεί από το ΣΕΓΑΣ εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο ΣΕΓΑΣ μέσω του ΚΜΑ συνεργάζεται με διάφορες ΜΚΟ, ενώ φέτος συγκεκριμένα μία από τις επίσημα συνεργαζόμενες ΜΚΟ του ΚΜΑ είναι και η ΕΛΕΠΑΠ, της οποίας το έργο στηρίζει περαιτέρω και πολύ αποτελεσματικά η WIND. Χαιρετίζω αυτήν τη συνεργασία με ιδιαίτερη τιμή και χαρά και προσδοκώ στην καλή μας και δοκιμασμένη συνεργασία για τα επόμενα χρόνια».

«Έχουμε τη χαρά να συνδεθούμε και πάλι με ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, θέλοντας φέτος να ενεργοποιήσουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στους αγώνες. Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι η κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας της στην Ελλάδα και αποτελεί τιμή για τη WIND να είναι Επίσημος Χορηγός» επισήμανε κατά την ανακοίνωση της χορηγίας ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς κ. Γιώργος Τσαπρούνης. 

«Πέρυςι, η WIND υποστήριξε τη διοργάνωση με παράλληλες ενέργειες επικοινωνίας και με το μήνυμα «Ένας αγώνας για όλους» κάλεσε κάθε έναν από μας να συμμετέχει, με το δικό του τρόπο, σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Παράλληλα ανέδειξε την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς μέσω της δικής της ομάδας δρομέων, την WIND Running Team, που έτρεξε για καλό σκοπό στηρίζοντας την Κιβωτό του Κόσμου. Θα ήθελα σήμερα να ευχαριστήσω τους 1000 δρομείς που φόρεσαν τη φανέλα μας και συνεισέφεραν στον σκοπό αυτό, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ομάδα που έχει τρέξει ποτέ στον Κλασικό Μαραθώνιο» δήλωσε ο κ. Τσαπρούνης.

Το 2011, η WIND ενίσχυσε την διάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών μέσω μιας σειράς «μηχανισμών» που ενεργοποίησε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Μέσω της WIND Running Team, της Αψίδας της Αγάπης κάτω από την οποία πέρασαν όλοι οι δρομείς αλλά και μιας ειδικής εφαρμογής στο Facebook, η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 40.000€ για τα παιδιά της Κιβωτού.

«Στόχος μας είναι να στείλουμε και φέτος ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και θα το κάνουμε με όλα τα πρόσφορα μέσα» τόνισε ο κ. Τσαπρούνης. «Επιλέξαμε στο πλαίσιο της χορηγίας μας στον ΚΜΑ 2012 να στηρίξουμε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για το παιδί με αναπηρία και για τον σκοπό αυτό ανακοινώνουμε σήμερα ότι για κάθε δρομέα που θα φορέσει τη φανέλα της WIND Running Team, θα προσφέρουμε 10€ στην ΕΛΕΠΑΠ. Παράλληλα, θα ενεργοποιήσουμε και όλους τους μηχανισμούς που δοκιμάσαμε με επιτυχία πέρσι, όπως η Αψίδα της Αγάπης, ώστε όλοι οι δρομείς του ΚΜΑ να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας».

«Είναι τιμή για την ΕΛΕΠΑΠ, που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς στο ανάπηρο παιδί και την οικογένειά του, να στηρίξει η WIND , Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου, τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών της, Παιδιών με Αναπηρία. Ευχαριστούμε θερμά τη WIND για την πολύτιμη στήριξή της και βεβαίως ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το ΣΕΓΑΣ που αγκαλιάζει την ΕΛΕΠΑΠ στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, ως επίσημη ΜΚΟ,  μεταφέροντας μαζί με το μήνυμα του αθάνατου, αρχαίου ελληνικού πνεύματος, το μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης για το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα για τα παιδιά σε ανάγκη» δήλωσε η Γενική Γραμματέας της ΕΛΕΠΑΠ κα Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη.

Επισημαίνεται ότι η χορηγική υποστήριξη της WIND προς τη διοργάνωση είναι και τεχνολογική. Πέρα από την κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας του ΚΜΑ 2012 με υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & γρήγορου Internet, η WIND προσφέρει την δωρεάν υπηρεσία αυτόματης ενημέρωσης για τον τερματισμό τους μέσω γραπτού μηνύματος αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες των υποδομών της. Η υπηρεσία δοκιμάστηκε από μερίδα δρομέων για πρώτη φορά πέρσι με επιτυχία, καθώς εστάλησαν περίπου 6.000 ενημερωτικά μηνύματα. Φέτος, είναι διαθέσιμη σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς οι οποίοι μπορούν να την ενεργοποιήσουν κατά την εγγραφή τους στη διοργάνωση.

comments powered by Disqus
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΑΛΛΑΞΕ ΡΙΖΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

2010-14: Οι 244 μεταβολές στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Διαβάστε τη μεγάλη έρευνα του Sport24.gr, από την οποία προκύπτουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία όσον αφορά τη φιλοσοφία για τη διαχείριση του ρόστερ των ερυθρόλευκων κατά την τελευταία τετραετία. Από τότε δηλαδή που η ΠΑΕ άλλαξε χέρια και πέρασε από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Εκπλήξεις από Μίτσελ στη λίστα για CL

O Oλυμπιακός γνωστοποίησε τη λίστα με τους παίκτες του που θα συμμετάσχουν στους ομίλους του Champions League, με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Φορτούνη και Ολαϊτάν.

 

ΟΙ "ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ" ΤΟΥ ΦΑΝ ΧΑΑΛ

Πώς θα είναι η νέα Γιουνάιτεντ;

Ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών αποκτώντας πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πώς θα παρατάσσεται όμως;

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Ελεύθεροι και... ωραίοι!

Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος μόλις έληξε, ωστόσο οι ομάδες μπορούν να προσθέσουν στο δυναμικό τους, ποδοσφαιριστές ελεύθερους. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τους καλύτερους.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Όλες οι μεταγραφές

Τσιτσαρίτο η Ρεάλ, Τσέρτσι η Ατλέτικο, Φαν Χίνκελ η Μίλαν, Σταμπουλί η Τότεναμ, Χόλτμπι το Αμβούργο, Ποστίγκα η Ντέπορ, Αβραάμ η Τράμπζονσπορ. Όλες οι κινήσεις της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δεν είναι ανεξήγητο

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος εξηγεί γιατί ήταν ένα επεισοδιακό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και γιατί δεν φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί οι φίλοι των "ερυθρολεύκων"

 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή