MARKET

Νέα Ford Mustang: Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κορυφή

Νέα Ford Mustang: Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κορυφή
CHARLIE MAGEE PHOTOGRAPHY

Η πρώτη Ford Mustang βγήκε από τη γραμμή παραγωγής πριν από 50 χρόνια. Σήμερα, η νέα εκδοχή του θρυλικού μοντέλου της Ford ανεβάζει στα ύψη την αδρεναλίνη και στην Ελλάδα!

Ford Mustang, ένα ιστορικό μοντέλο με πανίσχυρο Βrand Νame παγκοσμίως, συνώνυμο με τη μοναδική εμπειρία οδήγησης που μπορεί να προσφέρει ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε παρά να είναι γένος θηλυκού.

Η πρώτη Ford Mustang βγήκε από την γραμμή παραγωγής πριν από 50 χρόνια. Σήμερα, η νέα εκδοχή του θρυλικού μοντέλου της Ford είναι ικανή να ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη όσων την οδηγήσουν, να εξιτάρει με την ανυπέρβλητα σπορτίφ εμφάνιση, να συναρπάσει με την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά, αλλά και με τον μοναδικό ήχο των κινητήρων της.

Η νέα Ford Mustang είναι διαθέσιμη σε δυο εκδόσεις, την Fastback και την Convertible. Η πρώτη ξεχωρίζει για το μακρύ καπό και την αεροδυναμική που προσφέρει και η δεύτερη έρχεται να προσθέσει την απόλαυσης της οδήγησης με ανοιχτή οροφή και μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας.

Νέα Ford Mustang: Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κορυφή
DROIT RESERVE
Νέα Ford Mustang: Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κορυφή
DROIT RESERVE

Βασικά χαρακτηριστικά της εξωτερικής σχεδίασης της νέας Ford Mustang είναι το χαμηλό ύψος της οροφής, το μεγάλο πλάτος του αμαξώματος, το αεροδυναμικό προφίλ και το έντονα κεκλιμένο εμπρός και πίσω παρμπρίζ, τα τρισδιάστατα πίσω φώτα με τρεις μπάρες, καθώς και το χαρακτηριστικό « σαγόνι καρχαρία» στη μετωπική επιφάνεια του αυτοκινήτου.

Στην εσωτερική σχεδίαση, ξεχωρίζει η εμπνευσμένη από το πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους κονσόλα. Η καμπίνα της νέας Ford Mustang είναι ένας άνετος, άρτια εξοπλισμένος χώρος, με εξαιρετικά άνετα και θερμαινόμενα καθίσματα.

Νέα Ford Mustang: Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κορυφή

Το αγαπημένο μοντέλο διατίθεται με κινητήρα EcoBoost και κινητήρα V8. Με την τεχνολογία αιχμής με την οποία είναι σχεδιασμένος, ο κινητήρας 2,3 λίτρων EcoBoost της νέας Mustang προσφέρει μια ιδανική ισορροπία δυναμικών επιδόσεων και αβίαστης οικονομίας καυσίμου. Ο πανίσχυρος κινητήρας V8 5.0L με τα 418PS προσφέρει ακόμη περισσότερη ισχύ. Μόλις φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, η ισχύς παραμένει αμείωτη με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 155 μίλια ανά ώρα.

Νέα Ford Mustang: Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κορυφή

Με την Ford Mustang κάνουν το ντεμπούτο εκπληκτικές νέες τεχνολογίες:

  • 4 Διαφορετικά προγράμματα οδήγησης.

Στον στάνταρ εξοπλισμό κάθε Mustang υπάρχει ένας μοχλός αεροπορικού τύπου με τον οποίο ο οδηγός μπορεί να επιλέξει πρόγραμμα οδήγησης. Με βάση το επιλεγμένο πρόγραμμα, ισχύουν διαφορετικές ρυθμίσεις για την υποβοήθηση του τιμονιού, την απόκριση του κινητήρα, την ρύθμιση του ESP. Στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο, υπάρχει διαφοροποίηση και στο πρόγραμμα ελέγχου των αλλαγών ταχυτήτων.

  • Ενεργό ντουλαπάκι συνοδηγού.

Ένας καινοτόμος μηχανισμός με αερόσακο, που λανσάρεται για 1η φορά σε συμβατικό αυτοκίνητο, βρίσκεται τοποθετημένος πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και ενεργοποιείται σε περίπτωση σύγκρουσης προστατεύοντας τα άκρα του.

  • Λειτουργία Burn-out ( Electronic Line Lock)

Ενεργοποιώντας την λειτουργία Burn out μέσα από το μενού της κεντρικής οθόνης, οι εμπρός τροχοί παραμένουν φρεναρισμένοι, ενώ ο οδηγός μπορεί να πατά ταυτόχρονα το πεντάλ του γκαζιού. Με τον τρόπο αυτό, το αυτοκίνητο παραμένει σταματημένο για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ σπινιάρουν οι πίσω τροχοί πραγματοποιώντας μία φαντασμαγορική εκκίνηση! (Διαθέσιμη στην έκδοση GT).

Hands-free τεχνολογίες, πρόσθετος έλεγχος κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα, επικό ηχοσύστημα, είναι μερικά μόνο από τις βασικές τεχνολογίες που προσφέρει η νέα Mustang.

Νέα Ford Mustang: Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κορυφή

Το αυτοκίνητο των ονείρων σου ήρθε και μπορείς να το βρεις αποκλειστικά στα FordStores.

Νέα Ford Mustang: Όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κορυφή
DROIT RESERVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ