MARKET

"Φίλεψέ τους", η ενέργεια της AEGEAN που ταξιδεύει την ελληνική φιλοξενία σε όλο τον κόσμο!

"Φίλεψέ τους", η ενέργεια της AEGEAN που ταξιδεύει την ελληνική φιλοξενία σε όλο τον κόσμο!

Μερικές φορές είναι καλύτερο να αποδεικνύεις τις αξίες σου στην πράξη. Γιατί μπορεί η Ελλάδα να είναι μια όμορφη χώρα, όμως αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει περισσότερο, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι της.

Η AEGEAN με την ενέργεια «Φίλεψέ τους», σας καλεί να δείξετε τα στοιχεία εκείνα που μας κάνουν γνωστούς σε όλο τον κόσμο, δηλαδή τη χαρά του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις. Με ένα κλικ στο www.filepsetous.gr μπορείτε και εσείς να φιλέψετε και να ευχαριστήσετε όσους επισκέφθηκαν την Ελλάδα φέτος και να τους προσφέρετε την καλύτερη πλευρά της χώρας μας.

Αρκεί να διαλέξετε πτήση, θέση και δώρο, να διαμορφώσετε την προσωποποιημένη σας κάρτα με μία ευχή και οι άνθρωποι της AEGEAN θα αναλάβουν να κάνουν τα υπόλοιπα, παραδίδοντας τα για εσάς με το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Πάνω από 1.000 ξένοι επισκέπτες που θα επιστρέψουν στη χώρα τους με την AEGEAN από τις 19 Σεπτέμβρη και για τις τρεις ερχόμενες εβδομάδες, ίσως βρουν στη θέση του καθίσματος τους μέσα στα αεροσκάφη, μία έκπληξη από κάποιον από έναν Ελλήνα που μαζί με την AEGEAN τους ευχαριστεί για την επίσκεψη τους στη χώρα μας και τους «φιλεύει» με προϊόντα από την ελληνική γη.

Αντίστοιχα, όσοι ξένοι επισκέπτες θέλουν να ευχαριστήσουν τους αποστολείς των δώρων τους, θα μπορέσουν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το #aGiftFromGreece στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που χρησιμοποιούν με εικόνες από τις έμπρακτες ευχαριστίες και τα φιλέματα των Ελλήνων.

"Φίλεψέ τους", η ενέργεια της AEGEAN που ταξιδεύει την ελληνική φιλοξενία σε όλο τον κόσμο!

Κάντε σήμερα τη δική σας θετική χειρονομία με τη βοήθεια της AEGEAN, μοιράζοντας χαμόγελα και ευχαριστήρια δώρα σε ξένους επισκέπτες που επισκέφτηκαν την Ελλάδα και γνώρισαν ένα κομμάτι της μοναδικής μας φιλοξενίας. «Φίλεψέ τους» και δώσε υπόσταση στην ελληνική φιλοξενία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ